Lucrări edilitare, la Alba Iulia. Precizări din partea autorităților locale

Jurnalul lucrarilor de infrastructura consemneaza in prezent finalizarea turnarii asfaltului de uzura in Oarda de Jos, pe strada Dumbravitei. Anterior acestei etape s-au realizat lucrarile de profilare a santurilor de preluare a apelor pluviale, s-au executat sistemul de parapeti directionali si pietonali si accesele la proprietati.

Simultan s-a modernizat relatia de intersectie cu strada Armoniei, zona in care s-a intervenit si pentru reabilitarea traseului apelor pluviale.  

” Conjuctura favorabila ne-a permis sa adaugam la lucrarile initiale cateva corecturi esentiale pentru locuitorii din zona. S-au parcurs bine toate etapele ca ritm, eficienta, calitate, de altfel definitoriu pentru cei cu care lucram in zona. Asa ca am inceput sa modernizam si strada Merisor, unde lucrarile se vor finaliza pana la sfarsitul acestei luni” , a transmis Paul Voicu, viceprimar cu atributii de primar.

Pe strada Brandusei, drumul spre/dinspre Paclisa, s-a demarat faza initiala a lucrarilor de reabilitare, in care se introduce reteaua de utilitati subterane. Pe strada Izvorului, unde s-a finalizat covorul asfaltic, si pe strada Nicolae Labis se lucreaza la trotuare si accese la proprietati.

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*