Alin Ignat: Zero zile de concediu medical în sarcina bugetară a angajatorilor-VICTORIE LIBERALĂ de etapă, pentru mediul de afaceri!

Amendamentul meu, prin care angajatorii nu vor mai fi nevoiți să plătească primele 5 zile de concediu medical al angajaților, a trecut astăzi de Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.
Este o măsură extrem de importantă, o gură de oxigen pentru antreprenori, pe care reușim să o promovăm în Parlament, într-un context extrem de complicat pentru sectorul privat.
Urmează dezbaterea din Comisia de Sănătate și din plenul Camerei Deputaților, iar adoptarea, în final, a proiectului la care am lucrat încă din 2019 va elimina o dublă impunere care apasă de mult pe umerii antreprenorilor, prin plata a 2 cheltuieli cu aceeași destinație: contribuția asiguratorie pentru muncă și indemnizația aferentă primelor 5 zile de concediu medical al angajaților.
În vremuri neprietenoase pentru mediul privat, reușim să aducem echilibrul prin măsuri cu adevărat liberale, măsuri care ne asigură că antreprenorii, motorului economiei, au forța de a împinge societatea înainte.
Mulțumesc colegilor din Comisia de Muncă pentru votul de astăzi!
Alin Ignat, 
Deputat PNL Alba
Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*