PNL Alba are noi reprezentanți în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal la nivel național

pnlÎn perioada 27 – 28 iunie, la București a avut loc Congresul Partidului Național Liberal, în cadrul căruia s-a ales și o nouă conducere a partidului la nivel național.

La Congres, PNL Alba a avut 33 de delegați cu drept de vot, delegația fiind condusă de președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu.

În cele două zile de Congres s-au luat decizii importante privind evoluția viitoare a Partidului Național Liberal, discutându-se inclusiv propuneri de modificări ale Statutului partidului. Unele dintre modificările adoptate au fost propuse de către PNL Alba, ca urmare a deciziilor exprimate în Delegația Permanentă a PNL Alba din 07 iunie 2014. Astfel, între noile modificări aduse Statutului PNL se prevede înființarea Organizației de Pensionari Liberali (așa cum există structuri interne ale PNL, precum Organizația de Tineret și Organizația de Femei) și faptul că orice membru PNL care și-a dat demisia din partid (exceptând situații prevăzute de Statut), la revenirea în partid nu poate avea, timp de un an, funcții de conducere.

De asemenea, în ceea ce privește noua conducere a PNL la nivel național, senatorul Teodor Atanasiu, a fost ales vicepreședinte PNL la nivel național, având al doile anumăr de voturi dintre vicepreședinții aleși (1300 de voturi). Domnii Cosmin Sularea și Adrian Negruțiu (din partea PNL Alba Iulia) au fost și ei aleși în Comisia Națională de Onoare și Arbitraj a PNL.

Totodată, unul dintre foștii lideri ai Tineretului Național Liberal, Dan Motreanu, fost președinte al TNL Alba, a fost și el ales în funcția de vicepreședinte al PNL la nivel național, beneficiind și de sprijinul delegaților TNL prezenți la Congres.

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*