Alin Ignat, deputat PNL: Am toleranță zero la învârteli, mișmașuri și smechereli politice

În vremuri în care mulți politicieni sunt preocupați de aranjamente și combinații politice, cred că e important să lămuresc câteva lucruri despre mine. Direct, așa cum mă știți.
Sunt un om politic atipic.
Nu sunt “omul lui x sau y” și nu m-a împins nimeni de la spate să candidez sau să asum funcții de demnitate publică. Cine mi-a acordat susținere, a făcut-o pentru că a crezut în capacitatea mea de a performa. Nu reglez conturi în numele nimănui și nu am agende ascunse sau paralele.
Sunt primul, dar primul care susține votul uninominal pentru alegerile parlamentare. Să fie limpede. Acolo vedem brici realitatea. Și candidații, și cetățenii. Listele sunt o glumă cu care unii se mint singuri, iar apoi îi mint pe toți ceilalți. Eu nu am niciun motiv să fac asta.
Nu “scot ochii” nimănui cu ceea ce fac. Activitatea mea este publică și transparentă, informez cu decență despre realizările mele și continui la treabă. Nu am venit în Parlament la odihnă și relaxare pe bani publici, nu concep o astfel de abordare la câte sunt de făcut în România.
Am toleranță zero la învârteli, mișmașuri și smechereli politice. Spun întotdeauna ceea ce cred, în partid și public, când e cazul, indiferent pe cine ar putea deranja asta. Susțin ceea ce este corect până la capăt. Fără rezerve. Nu am venit într-un partid pentru a asigura confortul sau liniștea cuiva. Confortul naște monștri și eșec, nu evoluție, iar unde nu există evoluție, locul meu nu se mai regăsește.
Nu depun eforturi să-mi construiesc artificial o imagine falsă. Am muncit cu seriozitate și cu rezultate în toate funcțiile pe care le-am deținut. Aceasta e cartea mea de vizită și nu mă abat de la ea. Unde există substanță, nu ai ce căuta cu PR, strategii de comunicare, manuale de branding și texte scrise de alții în cuvinte de care tu însuți n-ai auzit vreodată. Oamenii disting fake-ul de autentic, nu mai e vreo filozofie.
Sunt un om politic liber și îmi urmez calea cu decență și credință, cu substanță și seriozitate, cu implicare și curaj. Știu că aveți încredere și e un moment în care vreau să vă mulțumesc pentru asta.
Fiți convinși, nu suntem toți la fel. Continuăm împreună. Avem treabă de făcut, a precizat Alin Ignat, deputat PNL de Alba.
Despre Redacția ProAlba 35934 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*