A ieșit la pensie Petru Corduneanu, cizmar al Colegiului Militar din Alba Iulia. 35 de ani de activitate și mii de pantofi, ghete sau bocanci care au bătut cadența

Timp de 35 de ani, prin mâna domnului Petru Corduneanu au trecut mii de pantofi, ghete sau bocanci, care au bătut aproape zilnic, cadența. De astăzi însă, domnia sa intră într-o altă etapă a vieții cu ocazia pensionării. Din anul 1988 de când s-a angajat în colegiul militar, pe funcția de cizmar, domnul Petru a avut grijă ca încălțările să-i poarte cât mai comod pe elevi spre împlinirea visurilor.

Astăzi, în cadru festiv, domnul Petru a fost felicitat și i-au fost aduse mulțumiri pentru efortul susținut și munca depusă în activitatea sa, iar locțiitorul comandantului, colonel Daniel Josan i-a înmânat o diplomă de apreciere.

Întregul personal precum și elevii colegiului militar îi mulțumesc domnului Petru Corduneanu pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi urează pensie lungă și liniștită, multă sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi!, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Despre Redacția ProAlba 35933 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*