28 de moti din Albac s-au scolit in meseria de bucatar

Cursul a fost organizat de Clubul Ecologic Transilvania cu sprijinul autioritatilor din comuna Albac si s-a adresat motilor care traiau din agricultura de subzistenta. Orele de pregătire teoretică au fost completate de sesiunile practice desfășurate în pensiunile și restaurantele de pe Valea Arieșului.

”Cei 28 de locuitori ai Albacului care au absolvit cursul de bucatari, împreună cu cei 27 de locuitori din Vadu Moților și Poiana Vadului, care au absolvit anterior acest curs vor contribui la creșterea calității serviciilor turistice din zona Munților Apuseni, element esențial în creșterea importanței turismului în economia locală”  a precizat Cristian Dogar, managerul proiectului.

Acest curs a fost realizat în cadrul proiectului ”Oportunități de ocupare în contextul dezvoltării durabile a Munților Apuseni”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007-2013. Clubul Ecologic Transilvania este o organizație neguvernamentală înființată în 1992 având ca principal scop dezvoltarea durabilă a Munților Apuseni.

ceo оптимизацияскачать программу для взлома вайфая на пк

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*