22 septembrie: Orașul Unirii găzduiește cea de-a patra editie a concursului Alba Iulia City Race

O mie de alergători așteptați la Alba Iulia City Race!

Pe 22 septembrie, în anul în care se sărbătorește Centenarul Marii Uniri, peste o mie de alergători, mari și mici, tineri și în vârstă, profesioniști și amatori, vor trasforma Alba Iulia, încă o dată, în capitala atletismului românesc.

Se va lua startul în trei curse pentru adulți:

·      semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00)

·       crosul de 10 kilometri și 300 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00), ambele curse ajungând pe impunătoarea colină care străjuiește valea Mureșului, semimaratonul chiar și pe vârful Mamut

·      cursa populară de aproximativ 3 kilometri (ora 10.05), care are un traseu unic și spectaculos în totalitate în limitele cetății Alba Carolina. Tot aici se desfășoară și Kids Race, pe categorii de vârstă, cu startul de la ora 14.00).

Peisajul spectaculos, traseele minunate și orașul primitor nu sunt singurele beneficii pe care alergătorii le vor avea la Alba Iulia City Race. Pe lângă kitul generos pentru toți participanții, primii dintre ei vor fi recompensați și cu premii în bani, bugetul total de premiere ajungând la 20.000 de lei. Se mai pot face încă înscrieri, online până pe 14 septembrie 2018 (albaiulia.cityrace.ro), sau la fața locului în funcție de numărul de locuri disponibile la acea dată (nu și în ziua concursului).

În premieră pentru o cursă din România, în kiturile celor de la Semimaraton, Crosul Star Transmission și Cursa Cetății Selgros se va găsi tricou tehnic oficial COMPRESSPORT oferit de Sportguru.ro!

Eveninentul este susținut de Municipiul Alba Iulia în cadrul programului de evenimente aferente anului 2018 și organizat de Asociația Sport la Orice Vârstă.

Mai multe informații pe:

Site oficial: http://albaiulia.cityrace.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AlbaIuliaCityRace

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*