128 de copii din Sebeș, implicați în atelierele din cadrul proiectului „Biblioteca de vacanță”. Primarul Dorin Nistor le-a citit micuților o poveste nostimă (video)

sebes biblioteca de vacantaProiectul „BIBLIOTECA DE VACANȚĂ”, inițiat de Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sebeș, Consiliului Local al Municipiului Sebeș și a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, s-a desfășurat în perioada 3-26 iulie 2017, bucurându-se de un real succes.  Activitățile s-au desfășurat în diverse locații: Biblioteca Sebeș, sala „Gheorghe Maniu” a Centrului Cultural și grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș.

128 de copii au participat la atelierele acestui proiect, având alături o echipă frumoasă de 4 biblio-voluntari: Răcnea Cristina, Limbean Paula, Helgiu Mara, Chirca Raluca, eleve ale Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, Oancea Simona, studentă practicantă a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și mai mulți părinți și bunici, care ne-au sprijinit în realizarea activităților propuse.

Textul continuă, după video

Povești altfel, glume, ghicitori, ateliere de creație, finger-painting, modelaj, jocurile copilăriei, cinematecă la bibliotecă, jocuri de mișcare, face-painting, de toate s-au bucurat copiii cu vârste între 2 și 14 ani, care s-au decis să-și petreacă vacanța de vară într-un mod plăcut, relaxant și educativ. La festivitatea de încheiere a proiectului ne-am bucurat de prezența d-lui DORIN NISTOR, primarul Municipiului Sebeș, care le-a făcut copiilor o surpriză inedită, citindu-le o poveste hazlie. Toți copiii au fost recompensați cu cadouri, înghețată și diplome de participare la BIBLIOTECA DE VACANȚĂ.

Colectivul bibliotecii mulțumește tuturor pentru participare, susținere și încrederea acordată și vă așteptăm oricând, cu mare drag la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*