Zuckerberg „l-a învins” pe Victor Ponta în lupta pentru Cotroceni. E concluzia la care au ajuns liderii PLR Alba

Citește și Albastrul a bătut roșul. Sau cum facebook-ul l-a învins pe Ponta. Analiză a liderilor PSD Alba, după eșecul de la prezidențiale

plrLiderii PLR Alba au ajuns la concluzia că Victor Ponta a fost „bătut” de Zuckerberg, fondatorul facebook, și nu de Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale. Aceștia au spus că echipa ACL-ului a reușit să pună mai bine pe „fața de masă” slaba organizare a alegerilor în străinătate și de aceea a existat această diferență enormă de voturi dintre primul și al doilea tur, în favoarea lui Iohannis.

De asemenea, liderii spun că organizarea alegerilor din diaspora s-ar fi putut rezolva prin prelungirea programului la secțiile de votare, din primul tur, atât cât ar fi fost nevoie, pentru ca toată lumea să poată vota.

„Războiul electronic, clar, câștigat. PSD-ul luat prin surprindere total. O altă cauză, culpabilizarea PSD de 20 de ani. De fiecare dată când se întâmplă ceva, se aude, ciuma roșie, hoții”, a spus Radu Todoran, vicepreședintele PLR Alba.

Ioan Lazăr a declarat că Tăriceanu nu exclude intrarea la Guvernare a PLR-ului. „Dacă PLR se va retrage din coaliție lumea va crede că am fugit din lașitate, că promisiunile nu pot fi îndeplinite. Cred, astfel, că Guvernul nu ar trebuie să-și dea demisia. Ca și părere personală, în cazul în care ACL-ul, președintele Iohannis sau poporul va cere demisia Guvernului, cred că nu ar trebui să ezite. Ar trebui să-i lase pe ei să vedem ce fac la guvernare.”, a declarat președintele PLR Alba, în cadrul unei conferințe de presă, organizată joi la Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*