Zeci de permise reținute, pe șoselele din Alba. Numărul sancțiunilor a trecut de 700

În perioada 4 – 10 septembrie 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 779 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 322 pentru depășirea limitei legale de viteză, 17 pentru depășire neregulamentară, 7 pentru neacordare de prioritate, 28 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 88 bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 63 de permise de conducere, retrase 42 de certificate de înmatriculare și constatate 20 de infracțiuni la regimul rutier.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*