Zeci de copii au participat la workshop-ul de încondeiat ouă din lemn, oraganizat de Kronospan

miting protest sebes 77Sâmbătă și duminică, parcarea Kronospan a fost animată de zeci de copii care au participat la workshop-ul de încondeiat ouă din lemn organizat de companie. Copiii au avut la dispoziție, ouă din lemn, acuarele multicolore si pensule, cu care şi-au demonstrat creativitatea şi talentul şi au creat cele mai frumoase cadouri de Paşti.

Oana Bodea, Director PR Kronospan Sebeș: “Ne bucurăm că această activitate a marcat începutul pregatirilor pentru Sărbătorile Pascale. Mulţumim locuitorilor Sebeşului că au fost alături de noi şi că au răspuns în mod pozitiv invitaţiilor noastre. În plus, promitem că vom continua seria de manifestări dedicate comunităţii locale şi cu alte activităţi interesante, pe care le vom anunţa periodic.”

Activitatea s-a desfăşurat sub egida Campaniei iniţiate în 20 februarie 2016, ”Pentru un Sebeş informat. Respirăm acelaşi aer”. Scopul principal al acesteia este de a oferi detalii referitoare la legislaţia de mediu implementată de Comisia Europeană, informaţii cu privire la formaldehidă şi pulberile utilizate în procesul de producţie, dar şi la activitatea curentă şi la instalaţiile folosite de către Kronospan Sebeş pentru reducerea emisiilor în atmosferă. Un alt obiectiv al Campaniei este implicarea activă în viaţa locală, în vederea stabilirii unor punţi de comunicare cu privire la aspecte de interes general ale activităţii desfăşurate de către compania Kronospan şi modul în care această răspunde nevoilor şi necesităţilor membrilor comunităţii

Până acum, pe lângă activitatea de încondeiere a ouălor, au mai fost organizate sub egida acesteia două activităţi: atelierul de pictură căsuţe din lemn, care a reunit peste 140 de participanţi pentru a marca Ziua Mamei, urmat de activitatea de ecologizare a stadionului Pielari, în urma căreia s-au strâns peste 3,5 tone deşeuri.

Cei doi organizatori ai acestei campanii au o activitate constantă în problemele de protecţie a mediului.

Asociația Planeta Verde este o asociaţie nonprofit înfiinţată în anul 2010, ai cărei membri fondatori au o experienţă vastă în domenii precum: mediu și schimbări climatice, servicii publice, amenajarea teritoriului, energii regenerabile, turism, cultură civică şi dezvoltare durabilă.

Kronospan Sebeş este cel mai mare producător de plăci pe baza de lemn din România. Compania și-a arătat constant deschiderea pentru informarea corectă a cetățenilor cu privire la orice aspect de mediu legat de activitatea de producție pe care o desfășoară la Sebeș. De asemenea, la nivel local și național compania s-a implicat in diferite campanii în domeniul protecției mediului. În total, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate peste 100 de hectare de teren. Iar prin proiectul „Mereu Verde”, debutat în anul 2008 sub sloganul „Plantăm viitorul împreună!”, Kronospan desfăşoară periodic activităţi de împădurire, cu implicarea atât a autorităţilor locale şi naţionale, cât şi a partenerilor sociali (instituţii de învăţământ, ONG-uri etc.). Până acum, proiectul „Mereu Verde” a însemnat plantarea a peste 100.000 de puieţi. Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale.

Despre Redacția ProAlba 38450 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*