Zeci de controale de prevenire pe linia apărării împotriva incendiilor, desfășurate de ISU Alba

În ultimele 24 de ore, inspectorii de prevenire și personalul operativ din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea”  al județului Alba au continuat controalele de prevenire dar si acțiunile de recunoaștere la operatori economici unde se organizează Revelionul dar și alte locații unde se desfășoară evenimente cu public numeros și la care se pot înregistra aglomerări de persoane precum pensiuni, restaurante, cluburi, baruri, discoteci, etc.

Astfel, au fost desfășurate un număr de 56 acțiuni de recunoaștere si verificare la 25 săli evenimente, 4 baruri, 14 restaurante, 6 hoteluri și un cămin cultural.

De asemenea, au mai fost desfășurate un număr de 8 controale de prevenire la 2 săli de evenimente, 3 pensiuni, 2 hoteluri și un restaurant. În urma acestor controale au fost constatate 41 nereguli, au fost aplicate 33 sancțiuni, din care 23 de avertismente și 10 amenzi în cuantum de 91.000 lei.

Controalele și acțiunile de recunoaștere vor continua la același tip de obiective, scopul acestor activități fiind acela de creștere a gradului de siguranță a utilizatorilor și beneficiarilor pe linia securității la incendiu.

Info background

Tot în acest context, în luna decembrie 2023, inspectorii de prevenire au mai desfășurat un număr de 37 controale de prevenire la săli de evenimente, restaurante, cluburi, baruri, unități de cult, în urma cărora au fost constatate 221 nereguli, au fost aplicate 192 de sancțiuni,  din care 165 de avertismente și 26 de amenzi în cuantum de 99 000 lei.

Despre Redacția ProAlba 36832 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*