Votul tau, viitorul tau, conteaza!

Centrul Ratiu deruleaza, in perioada februarie 2012 – februarie 2014 proiectul “Votul tau, viitorul tau, conteaza!”  care isi propune sa contribuie la informarea cetatenilor cu privire la mecanismele de responsabilizare a candidatilor si alesilor la nivel local si national si a formelor de implicare a cetatenilor in procesul de luare a deciziilor.

Calendarul de desfasurare a activitatilor urmeaza calendarul electoral (alegeri locale – iunie 2012, alegeri parlamentare – noiembrie 2012) si cuprinde campania de informare online si offline, intalniri cu alegatorii si candidatii in perioada campaniei electorale precum si sustinerea initiativelor de reponsabilizare post – campanie in perspectiva mai larga a generarii unei legaturi puternice intre alesi si cetateni. Credem ca aceasta initiativa va conduce la intarirea mecanismelor democratice locale ca parte integranta a unei societati libere.

Proiectul se va desfasura in urmatoarele localitati Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Turda, Campia Turzii, Zalau, Satu Mare, Baia Mare, Sighet, Aiud, Valea Florilor, Pietroasa.

“Votul tau, viitorul tau, conteaza!” este sustinut de Centrul Ratiu pentru Democratie in parteneriat cu  SAR, Synergetica si  Ce – Re Centrul de Resurse pentru Participare Publica si finantat partial printr-un grant al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti. Opiniile, concluziile si recomandarile cuprinse in acest proiect sunt ale autorilor si nu reprezinta neaparat opiniile Departamentului de Stat al Statelor Unite.

In cadrul proiectului organizam un FORUM DE CANDIDATI la care sunt invitati sa participe candidatii la Primatia Municipiului Aiud si cetateni ai orasului. Forumul va avea loc in ziua de joi, 17 mai 2012, de la ora 17:00 in Sala de Sedinte a Primariei Municipiului Aiud.

Pentru mai multe informatii: Iulia Georgescu 0721 858 206

поисковая оптимизация сайта seoвзлом пароля одноклассники скачать бесплатно

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*