Vor fi puse în vânzare biletele pentru marea inaugurare a Sălii Polivalente „Alba Blaj”

Miercuri, 20 septembrie 2023, vor fi puse în vânzare biletele pentru „Marea Inaugurare” a Sălii Polivalente „Alba Blaj”, care va avea loc sâmbătă, 30 septembrie 2023.

Prețul unui bilet este de 15 lei (intrare generală). Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale Sălii Polivalente, deschise zilnic între orele 11:00 – 18:00 (inclusiv sâmbătă și duminică), și pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj

Sala Polivalentă „Alba Blaj” va fi inaugurată sâmbătă, 30 septembrie, cu Supercupa României la volei, un cuplaj voleibalistic de excepție, în cadrul căruia se vor întâlni cele mai bune echipe de volei masculin și feminin din România, totul culminând cu un superconcert Voltaj.

De la ora 16:00, se vor întâlni campioana României, Arcada Galați și câștigătoarea Cupei României, SCMU Craiova, la masculin, iar de la ora 19:00 va avea loc partida dintre Volei Alba Blaj, campioana României și CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei României, la feminin.

Ziua se va încheia cu un superconcert Voltaj, programat în jurul orei 22:00.

Printre surprizele pregătite de organizatori se numără spectacole de majorete, dar și spectacole cu lasere și lumini.

Accesul publicului în Sala Polivalentă Blaj, situată în cartierul Veza, în zona stadionului CIL, va fi permis începând cu ora 14:00.

Organizatori: Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Blaj și Federația Română de Volei.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*