Voicu Vușcan: Cifrele n-au nevoie de talent în exprimare și nici de prea multe epitete. Ele vorbesc de la sine și arată realitatea pe care au dorit-o albaiulienii

“Mulțumesc albaiulienilor care au ieșit la vot, mulțumesc albaiulienilor care ne-au votat

Cifrele n-au nevoie de talent în exprimare și nici de prea multe epitete. Ele vorbesc de la sine și arată realitatea pe care au dorit-o albaiulienii.

Felicitări, Gabriel Pleșa și PNL Alba Iulia, pentru scorul și încrederea obținute din partea albaiulienilor.

Felicitări și celorlalți candidați, pentru efortul depus, pentru modul în care au încercat și reușit să-și facă auzită vocea și proiectele.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut în această competiție, pe mine, pe colegii mei și întreaga echipă a noului PSD Alba Iulia.

Scorul obținut, de peste 20%, la nici 8 luni de la intrarea în politică și la doar 3 luni de la anunțarea intenției de a candida, mă onorează și responsabilizează. E un scor pe care aș putea să-l prezint drept o mare victorie. Raportat la rezultatele obținute de PSD Alba Iulia în ultimele cicluri electorale, chiar așa și este, o mare victorie. Meritele sunt, însă, ale întregii echipe și este clar că noul PSD Alba Iulia este pe drumul cel bun.

Sunt un om ambițios și n-am intrat în politică pentru a face act de prezență, pentru a face „o figură frumoasă”. La fel cum, sunt convins, nici colegii mei nu au făcut și nu vor face din asta un scop. Ceea ce îmi doresc și ne dorim este să câștigăm, iar scorul de ieri ne arată că mai avem de muncit, dar că suntem pe drumul cel bun.

Suntem o echipă tânără, o echipă în mare parte nouă și, cred eu, am demonstrat că putem face o campanie constructivă, o campanie bazată pe proiecte realiste și sustenabile.

Vă mulțumesc, încă o dată, tuturor și le mulțumesc în mod special tinerilor din Alba Iulia, care s-au alăturat cu zecile și sutele proiectului nostru și din rândul cărora am beneficiat de cea mai mare susținere!

Suntem aici, noul PSD Alba Iulia e aici și nu plecăm nicăieri, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el!”,a transmis, luni, pe contul său de Facebook, Voicu Vușcan.

Despre Redacția ProAlba 38046 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*