VIDEO| Proiect foarte important în cartierul Orizont. Precizările primarului Gabriel Pleșa

Am fost, alături de domnul Președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și de domnul Director al APA CTTA – sucursala  Alba Iulia, Voicu Paul, în cartierul Orizont, unde avem în execuție un proiect foarte important pentru locuitorii din zonă: Rețelele de apă și de canalizare.

Această investiție, finanțată prin programul Anghel Saligny, program de investiții demarat în timpul guvernării PNL, are o valoare de peste 5.3 milioane de lei și însumează peste 4.2 km de conducte pentru canalizare, 3.4 km de conducte pentru apă, o stație de pompare, 24 de hidranți, 54 cămine pentru apă și 212 cămine pentru canalizare.

Chiar dacă, conform contractului, constructorul avea la dispoziție 18 luni pentru execuție, lucrările au mers bine și vor fi finalizate la jumătatea anului acesta.

Aceste rețele sunt ultimul pas necesar pentru ca străzile publice din zonă să poată fi modernizate, fiindcă iluminatul public și alimentarea cu energie electrică au fost introduse tot în mandatul meu de primar, a transmis, miercuri, Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*