Video: Mircea Hava sustine ca pana de Paste in Alba Iulia se va face curatenie generala

Primaria Alba Iulia a dat publicitatii un comunicat de presa in care se spune ca muncipiul „a păstrat si deţine o carte de vizită impresionantă pentru ceea ce inseamnă un oras al gospodarilor si al virtutilor cetăţeneşti.” Intr-un mesaj inregistrat, primarul Mircea Hava a tinut sa precizeze ca pana de Paste, Alba Iulia va avea alta fata pentru ca incepe „curatenia generala.” Iata, mai jos, comunicatul municipalitatii si mesajul edilului Mircea Hava.

„Edilii municipiului resedinta de judet, dovedesc o data in plus, că la Alba Iulia spiritul administrativ si grija faţă de locuitori prin grija faţă de locul si spaţiul in care acestia traiesc nu sunt vorbe in vant. În această perioadă municipalitatea vizează igienizarea spațiilor și zonelor din cartierele de locuințe,etc. Curățarea drumurilor publice și a zonelor de trafic pietonal este o altă prioritate. Concomitent se pregăteşte terenul pentru plantările specifice de sezon. Efortul desfăşurat de autorităti se fundamentează pe dorința de achizitie a unui nou lot de arbori ornamentali care să completeze peisagistic zonele verzi existente, dar și să mărească suprafețele gazonate.

Procedura de achiziție a acestui tip de material dendrologic este prin licitație pe SEAP. Caietul de sarcini cuprinde standardele impuse de municipalitate. Necesarul estimat este de aproximativ 300 de arbori (cu balot și înălțime de peste 6 metri) și 1500 de arbuști de Pyracanta cu balot în ghiveci. Țintele de plantare sunt în principal zonele reabilitate (pentru exemplificare tronsonul Alba Iulia – Micești sau alte zone supuse lucrărilor de modernizare). Reamintim că în toamna anului trecut s-au plantat în total aproximativ 500 de astfel de arbori (Bulevardul Transilvaniei, Bulevardul Revolutței, strada Mihai Viteazul și interiorul Cetății). Aceste demersuri subscriu directivelor Uniunii Europene de creștere a suprafețelor de spații verzi pe cap de locuitor.

Mircea Hava – platari pomi from The ONE on Vimeo.раскрутка сайтыwihack скачать бесплатно на андроид

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. va spun eu ca incepe curatenia generala, nu mai ascultati de edilii municipiului, care dovedesc tot ce poate fi dovedit si care mai mereu deviaza de la subiecte care ii incrimineaza.
    de fapt ei sunt arborii ornamentali ai municipiului si ca atare sa incepem sa-i plantam intr-un mediu cat mai potrivit si mai racoros.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*