VIDEO| Dorothea Moldovan a reprezentat Alba Iulia și România la cel mai mare concurs internațional de schi pentru copii din lume

Dorim să vă împărtășim vești foarte bune despre una dintre elevele noastre, Dorothea Moldovan, din clasa a VI-a C! Dorothea a participat, recent, la cel mai mare concurs internațional de schi pentru copii din lume, International Kidstrophy, desfășurat în localitatea Zauchensee din Austria.

Evenimentul a avut loc în perioada 23 și 24 martie 2024 și a adunat la start nu mai puțin de 1000 de copii talentați din 25 de țări diferite!

Pentru Dorothea, această competiție reprezintă un pas important înainte în cariera sa sportivă, demonstrându-și încă o dată abilitățile și determinarea.

Sub îndrumarea antrenorului său, Cristian Voinescu de la Clubul Free Motion România și cu susținerea părinților săi, drumul său către excelență este în plină ascensiune.

Felicitări, Dorothea, pentru această performanță remarcabilă! Suntem mândri de tine și te susținem în continuare în toate realizările tale!, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” din Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*