Viceprimarul Emil Popescu: “Nu permit ca Alba Iulia să fie „lada de gunoi” a celor care nu respectă legea.” (Vezi imagini de pe camere de supraveghere.)

Nu permit ca Alba Iulia să fie „lada de gunoi” a celor care nu respectă legea. Au fost aplicate primele amenzi pentru cei prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere! (imaginile pot fi văzute la finalul articolului)

Primăria Municipiului Alba Iulia a dat în folosință, începând cu data de 23 iunie, primele 5 module pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Acestea sunt amplasate în centrul orașului iar locatarii din zonă au acces la ele prin intermediul unor cartele.

Din păcate, există situații în care legea nu este respectată. Cu ajutorul unor imagini obținute de pe camerele de supraveghere, am identificat reprezentanți ai două societăți comerciale care au aruncat gunoi lângă modulele de colectare a deșeurilor, proaspăt instalate. Total ilegal, total împotriva bunului simț! Cei vinovați au fost identificați iar firmele pentru care lucrează au fost amendate, fiecare, cu câte 2500 de lei. Amendă maximă, toleranță zero!

În calitate de viceprimar, îi somez public pe cei care comit astfel de fapte să trateze Alba Iulia și albaiulienii de bună-credință cu respectul cuvenit. De asemenea, fac un apel către reprezentanții societăților comerciale de a încheia contracte cu operatorul de salubritate și de a solicita pubele în care să își depoziteze deșeurile.

Albaiulienilor care au respect pentru lege și orașul în care trăim, le mulțumesc. Celor care nu fac asta le promit un singur lucru: că vor răspunde pentru faptele lor!, a transmis, vineri, viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu.

Despre Redacția ProAlba 30760 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*