UTIL!Regulamentul destinat comercianților interesați să participe la Zilele Sebeșului. Evenimentul este programat în perioada 18-20 august

sebes lupii albiPrin Hotărârea nr. 181/26.07.2017, Consiliul Local la Municipiului Sebeș a aprobat Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului”, eveniment care se va derula în perioada 17-20 august 2017, în Parcul Arini.

Toți agenții economici care doresc să participe sunt invitați să obțină formularul de înscriere și să-și depunăcererile la biroul de Relații Publice al primăriei, situat în centrul municipiului, până la data de 16.08.2017, ora 10.00.

Repartizarea efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat se va realiza în data de 17.08.2017, ora 16.00, de către comisia de selecție. Taxarea participanților la manifestări se va face conform H.C.L. nr. 178/2015: pentru comercializarea produselor de alimentație publică (cu excepția Kürtőskalács), taxaeste de 20 lei/mp/zi, pentru comercializarea de băuturi taxa este de 15 lei/mp/zi, iar pentru comercializarea deKürtőskalács taxa este de 25 lei/mp/zi.

sebes carla sManifestările sunt  deschise participării oricărui agent economic care are ca obiect de activitate producţie/comercializare şi/sau servicii în domeniul alimentaţiei publice/gastronomie. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza Municipiului Sebeș, cu precizarea că organizatorii nu acordă exclusivități pentru anumite tipuri de produse.

Agenții economici participanți  îşi asuma întreaga responsabilitate cu privire la siguranţa alimentelor şi sănătatea populaţiei raportat la produsele prezentate, prepararea și manipularea produselor alimentare de origine animalăși nonanimală.

Pe întreaga durată de desfăşurare a manifestărilor, curăţenia la locul de comercializare va fi asigurată de către  agenții economici participanți, respectând prevederile legale în domeniul protecției mediului.

Detalii despre Zilele Municipiului Sebeș, precum și PROGRAMUL COMPLET al evenimentului găsiți AICI

3 sud este sebes

 

 

Despre Redacția ProAlba 35914 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*