USL Alba spune ‘’DA’’ la referendum. Vezi unde voteaza cativa din liderii Uniunii

Reprezentantii Uniunii Social Liberale din Alba au declarat la unison ca vor vota ‘’DA’’ la referendumul de duminica pentru suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei. Majoritatea au afirmat ca este singura solutie pentru binele Romaniei si al romanilor. Iata unde voteaza cativa dintre liderii PNL si PSD din Alba:

Presedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, voteaza la ora 11.00 la sectia numarul 14, din incinta Gradinitei nr.9, aflata pe strada Vasile Goldis din municipiul Alba Iulia.

Vicepresedintele PNL, deputatul Calin Potor, voteaza la ora 10.30 la sectia de la Liceul de Constructii din Alba Iulia. “Merg la vot cu gandul sa le fie mai bine romanilor. Atat celor din judetul nostru cat si celor din restul tarii. Eu personal, o sa spun ‘’DA’’ pentru ca este singura solutie pe care Romania o are in acest moment.’’, a declarat Calin Potor.

Vicepresedintele PNL, Florin Roman, voteaza la ora 10.00 la sectia din incinta Colegiului “HCC” din Alba Iulia

Vicepresedintele PNL, Simone Albani, voteaza la ora 11.00 la o sectie de pe strada Zlatnei. DinAlba Iulia

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, voteaza la ora 10.00 la Caminul de Batrani din Lipoveni.’’ O sa votez pentru o viata mai buna. Le spun locuitorilor judetului sa sa prezinte la vot pentru ca este un exercitiu democratic. Sa aleaga ceea ce cred ei ca este mai bine pentru familiile lor si pentru Romania’’, a precizat Ioan Dirzu.  

Presedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, voteaza la ora 12.00 la sectia de la Scoala Generala nr. 1 din Alba Iulia

Presedintele TSD Alba, Bogdan Medrea, voteaza in jurul pranzului la sectia de la Scoala Generala nr. 7 din Alba Iulia

Adrian Zaharie, membru PSD, voteaza la ora 10.00 la o sectie din Partos, cartier al muncipiuluiAlba Iulia

Marcela Daramus, presedinte Organizatia Judeteana de Femei Alba a PSD, voteaza la 10.00 la sectia de la Liceul Sportiv din Alba Iulia.

 

 продвижениекак взломать страницу в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 38450 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*