Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 20 februarie 2024, în jurul orei 10.15, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului erau retrase din luna ianuarie 2024, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta aparțineau unui alt autoturism.

Totodată, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Față de tânăr, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, punerea în circulație a unui autovehicul ale cărei plăcuțe de înmatriculare au fost retrase și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii au luat, față de acesta, măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*