Un tânăr din Alba a fost urmărit de polițiști. A abandonat mașina și s-a ascuns într-un lan de porumb

La data de 8 iulie 2024, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Grânoasă, au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare.

Conducătorul acestuia nu a oprit, motiv pentru care a fost urmărit până în zona unui drum agricol, situat în extravilanul localității, unde a abandonat autoturismul, încercând să scape, ascunzându-se într-un lan de porumb.

Ulterior, polițiștii l-au identificat, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că tânărul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Autoturismul pe care-l conducea era înmatriculat în circulație dar plăcuțele de înmatriculare ar fi fost demontate de pe acesta.

Față de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Despre Redacția ProAlba 38450 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*