Un tânăr din Aiud a fost arestat preventiv. E acuzat de distrugere, violare de domiciliu și tentativă de tâlhărie

Polițiștii din Aiud au continuat cercetările în legătură cu un tânăr de 26 de ani, din Aiud, cercetat pentru distrugere și violare de domiciliu. Polițiștii au reținut, în sarcina lui și o faptă de tentativă de tâlhărie, după ce un cetățean din Aiud a reclamat că a fost agresat și i-au fost ceruți bani. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților și va fi cercetat în stare de arest preventiv.

În seara zilei de 2 iulie 2021, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în seara zilei de 1 iulie, a fost victima unei infracțiuni.

Din cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Aiud, ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa și, folosindu-se de violență, ar fi încercat să îl determine să îi dea banii pe care îi avea în casă. Ulterior, acesta ar fi părăsit locuința victimei, fără să obțină banii.

Tânărul este cercetat și pentru fapte de distrugere și violare de domiciliu, săvârșite tot în seara zilei de 1 iulie, când ar fi pătruns în curtea unei familii din Aiud și ar fi distrus geamurile locuinței, pe motiv că nu i-ar fi dat bani de băutură.

În cursul zilei de 3 iulie 2021, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud și ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de tâlhărie calificată.

 

Despre Redacția ProAlba 32124 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*