Un tânăr de 19 ani din Lancrăm a murit, nevinovat, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un TIR intrat pe contrasens. Dumnezeu să-l odihnească în pace

condoleanteNenorocirea s-a petrecut vineri, 15 ianuarie 2016, în jurul ore 18.15. Un TIR, înmatriculat în Constanța, care circula dinspre Alba Iulia înspre Sebeș, a intrat într-o depășire, a pătruns pe contrasens și a izbit, violent, un Renault care venea dinspre Sebeș. În urma impactului, șoferul din Renault a fost rănit iar pasagerul de 19 ani, care stătea pe locul din dreapta s-a stins la spital, unde a fost transportat de urgență. Potrivt IPJ Alba, în accident au mai fost avariate alte două autoturisme. Circulația în zona accidentului, la ieșirea din Alba Iulia către Sebeș, a fost blocată zeci de minute. Tânărul care a pierit, nevinovat, avea 19 ani și era din Lancrăm. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Despre Redacția ProAlba 32124 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. E mare pacat ca se intampla astfel de tragedii!! Si mai ales atunci cand mor copii asa de tineri si nevinovati ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Andrei ! Condoleante familiei.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!! condoleante familiei !!!asa se intampla cand toti au permis si nu respecta reguliile de circulatie…..mor oameni nevinovatii !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*