Un gălățean a fost reținut de către polițițiștii din Vințu de Jos

La data de 10 iunie 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din județul Galați, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt și care, fiind cercetat de organele judiciare din județul Galați sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi încălcat obligația de a nu părăsi județul de domiciliu.

Se pare că, în noaptea de 09/10 iunie 2024, bărbatul ar fi ajuns, cu un autoturism, pe raza localității Vințu de Jos și ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat. Ulterior s-ar fi deplasat pe raza localității Blandiana, împreună cu alte două persoane din Galați, unde ar fi intenționat să ia legătura cu o tânără, presupusă victimă a unor infracțiuni săvârșite de bărbat în județul Galați, iar pentru a nu atrage atenția asupra prezenței lor în localitate, ar fi intenționat să monteze plăcuțele de înmatriculare sustrase, pe autoturismul său.

Autoturismul a fost identificat de o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, pe raza localității Blandiana, iar în urma controlului efectuat de polițiști, în interiorul acestuia, au fost găsite plăcuțele de înmatriculare sustrase.

În cursul zilei de azi, 11 iunie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*