Un copil în vârstă de numai 5 anișori a murit carbonizat într-un incendiu la Cugir. Frații săi, o fetiță și un băiat, au reușit să se salveze în ultima clipă

incendiuTragedia s-a petrecut joi, 9 iulie, în gospodăria în care locuia familia micuțului. Copilul a fost găsit cu trupul carbonizat, în urma unui incendiu care a cuprins o anexă a locuinței. Din primele informații, apelul la 112 ar fi fost făcut cu întârziere, deoarece oamenii din zonă ar fi încercat să stingă singuri vâlvătaia. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Primăria Cugir, Luminița Birăiesc, la ora 12.05, echipajul SVSU Cugir a ajuns la fața locului și a intervenit pentru stingerea incendiului ce cuprinsese o anexă gospodărească – o magazie de lemne aflată în spatele casei. Focul a fost stins, iar în magazie a fost găsit corpul carbonizat al băiețelului în vârstă de 5 ani.

La solicitarea SVSU Cugir, un echipaj al ISU Alba a intervenit pentru cercetarea cauzelor incendiului, iar reprezentanţii serviciului de Asistenţă Socială au verificat împrejurările în care copilul și-a pierdut viața. Băiețelul mai avea doi frați, o fetiță de 3 ani și un băiat de 8 ani, care au reușit să fugă la timp din magazia cuprinsă de flăcări.

Părinţii copiilor nu s-ar fi aflat acasă în momentul izbucnirii incendiului. Poliţia a demarat o anchetă, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*