Un bărbat din Blaj a fost reținut, pentru înșelăciune. Le-a promis unor oameni că le face mobilă, însă nu s-a ținut de cuvânt

La data de 10 august 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale specializată în confecționarea de mobilier, în perioada 2019 -2023, ar fi încasat diferite sume de bani, de la 14 persoane, promițându-le că le va confecționa și monta mobilier, fără ca ulterior să-și îndeplinească obligațiile asumate.

Prejudiciul total cauzat astfel a fost calculat la 103.500 de lei și 3.800 de euro.

Pentru obținerea de probe, în vederea documentării activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, polițiștii au efectuat 3 percheziții, fiind vizate imobilele utilizate de către bărbat, ocazie cu care au fost ridicate documente și mijloace tehnice.

În cursul zilei de azi, 11 august, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*