Un bărbat din Alba, dat dispărut acum 20 zile, a fost găsit decedat

Trupul fără viață al unui bărbat din comuna Fărău, dispărut de la domiciliu în data de 6 ianuarie 2021, a fost găsit, marți, la circa 4 kilometri de locuința sa, într-un șanț cu apă. Potrivit unor informații, persoana decedată era cu fața în jos, în locul numit Podul Sânbenedicului. La fața locului se află o echipă de anchetatori din cadrul IPJ Alba. Aceștia au deschis o anchetă pentru a stabili, cu precizie, toate detaliile morții bărbatului.

De la dispariția acestuia, au fost făcute verificări pe raza întregii comune și a localităților învecinate, pe o suprafață de aproximativ 10 kilometri pătrați față de locuința dispărutului, iar bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național. La căutări au participat voluntari din comună dar și membrii unei asociații de căutători care au folosit 5 autoturisme de teren. De asemenea, în zonă a fost dus și un câine dresat special pentru identificarea de cadavre.

Știrea initială

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la locuința sa din Fărău și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 7 ianuarie 2020, în jurul orei 09.00, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către un bărbat din comuna Fărău, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 ianuarie, socrul său, GATEA IOAN, de 74 de ani, a plecat de la locuința sa din Fărău și nu a mai revenit.

Din cercetări a rezultat că bărbatul nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu, în trecut fiind identificat de membrii familiei sale pe raza satelor învecinate, fără a fi anunțată poliția.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

  • 175 cm înălțime;
  • 65 de kilograme;
  • Ochi albaști;
  • Păr grizonat;

La momentul dispariției purta o vestă neagă de fâș, bluză maro, pantaloni gri, pălărie închisă la culoare și cizme de cauciuc;

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar la data de 10 ianuarie 2021 a fost organizată o amplă acțiune de căutare, în zona comunei Fărău și a localităților învecinate, la care au participat 24 de polițiști, 4 jandarmi și peste 60 de voluntari, fără ca bărbatul să fie găsit.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*