Un băiețel de 5 anișori a murit într-un accident petrecut pe o șosea din Alba. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit, sâmbătă, pentru acordare de prim-ajutor și descarcerare, la un accident rutier produs în localitatea Decea. Din primele informații ar fi vorba despre un autoturism care a intrat într-un stâlp. 3 persoane adulte au suferit leziuni ușoare, iar un copil în vârstă de aproximativ 5 ani se afla în stop cardio-respirator.

A fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua victima (băiatul).  Din cele 3 persoane adulte aflate în autoturism, 2 au refuzat transportul la spital, iar cealaltă a fost transportată la UPU Alba de către un echipaj SAJ.

Autoturismul a acroșat si un alt autoturism în care se aflau 2 adulți și 2 copii. Aceștia au fost duși CPU Aiud pentru investigații medicale. Autoturismul a acroșat și casa din vecinătatea stâlpului. Casa era locuita de o persoană de aprox. 84 de ani. Aceasta a fost transportată la CPU Aiud deoarece prezintă TCF și puseu hipertensiv.  Din păcate, copilul în vârstă de 5 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. A rămas la locul solicitării fiind declarat decedat.

 

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*