Un adult și un minor din Ocna Mureș au fost arestați. Sunt acuzați că au atacat un bărbat și i-au furat bani, carduri și actul de identitate

catusePoliţiştii din Ocna Mureş i-au reţinut pe un bărbat de 42 de ani şi pe un minor de 17 ani, din Ocna Mureş, care, prin violenţă, l-ar fi deposedat pe un bărbat de portmoneu. Cei doi au fost arestaţi preventiv, pentru tâlhărie.

 La data de 22 iulie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de P.A.A., de 42 de ani şi faţă de un minor de 17 ani, ambii din Ocna Mureş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în data de 20 iuie 2017, in jurul orelor 23.00,  l-a agresat pe un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe jos, pe DJ 107 D, între localităţile Ocna Mureş şi Unirea,  iar în locul numit ,,Podul Împărătesc”, situat pe raza comunei Unirea, l-au deposedat de portmoneul în care avea suma de 350 euro,  150 de lei, două carduri bancare şi actul de identitate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi ulterior Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea lor preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*