TNL Alba Iulia a desfăşurat o nouă acţiune ecologică în cartierul Ampoi

Tinerii liberali din Alba Iulia şi-au făcut un obicei din a organiza acţiuni de ordin ecologic în municipiul nostru, dar nu numai. Ultima dintre aceste acţiuni a avut loc sâmbătă, 31 martie a.c., în cartierul Ampoi, pentru această acţiune TNL-iştii albaiulieni fiind susţinuţi şi de câţiva dintre seniorii locali ai partidului, în frunte cu domnul Călin Potor, deputat PNL de Alba și domnul Gabriel Pleșa, consilier local PNL, în cadrul Consiliului Local Alba Iulia. Acţiunea a avut două componente principale: popularizarea evenimentului Ora Pământului şi plantarea de puieţi. Acţiunea s-a desfăşurat în foarte bune condiţii, iar un fapt îmbucurător a fost acela că un număr destul de mare de locuitori din zonă li s-au alăturat tinerilor liberali pe parcursul celor câteva ore cât a durat acţiunea, lucru ce dovedeşte interesul respectivilor cetăţeni pentru înfrumuseţarea cartierului în care locuiesc.

Câteva detalii despre această acțiune, a oferit Adrian Simion, unul dintre organizatori: „De câțiva ani, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia desfășoară constant acțiuni de ordin ecologic in orașul nostru. În timp ce alții taie parcuri întregi pentru a pune pavele furnizate de «firme de casă», pe noi chiar ne interesează curățenia urbei apllense și calitatea aerului pe care locuitorii săi îl respiră. Nu am făcut nimic extraordinar, a fost o acțiune normală a unor cetățeni interesați de orașul lor, dar vedem că, din păcate, actuala putere locală din municipiul nostru judecă «normalitatea» după regului și principii care au la bază interese partinice și financiare personale.”

seo оптимизация и продвижениекак взломать пароль вай фай

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. – un număr destul de mare de locuitori din zonă li s-a alăturat tinerilor liberali pe parcursul celor câteva ore cât a durat acţiunea – Acesta este marele câștig.
    Țelurile galbene și roșii sau roșii și galbene vor avea, desigur, continuitate în toți anii care vin.
    Consiliul local, noul, care stă să apară, va vota (!) două zile, una de primăvară și una de toamnă, când tot cetățeanul va lua spațiile noastre de dincolo de pereți, la o frumoasă mișcare voluntară de igienizare.
    Felicitări!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*