Teatrul de Păpuși „Prichindel”, prezent la un nou festival

Este vorba de Festivalul Internațional al Teatrului de Studio – DaFest, organizat exclusiv online de Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, aflat în anul 2020 la ediția a XXIV-a. Accesul la spectacole este gratuit.

Teatrul nostru se regăsește în programul DaFest cu spectacolul „Universul din lanterna magică”, scenariul și regia Radu Dinulescu, un spectacol deosebit, care s-a bucurat de un real succes la celebrul Festival de la Avignon, Franța.

„Într-un spaţiu nou, ostil, plin de bolovani şi pietre, dintr-un ou aruncat de destin, se naşte o lume nouă, cu fiinţe stranii dar simpatice. Aceleaşi probleme, aceleaşi mituri, aceleaşi mici poveşti, ne amintesc de propria noastră istorie, de propriile noastre calităţi şi defecte… Lumea, lumile sunt ciclice şi mereu dorinţa de a depăşi condiţia duce fatalmente la catastrofă. Un spectacol care încearcă să ne spună, fără cuvinte, dar cu multă muzică şi culoare, cât de importantă este iubirea, mila şi teama în marea experienţă a vieţii din orice fel de Univers.”  – Radu Dinulescu.

Spectacolul poate fi vizionat în data de 5 decembrie, orele 11:30, pe canalele de difuzare ale Teatrului „Alexandru Davila”: http://dafest.ro/, facebook și youtube ale festivalului.

Haideți să fim Toți pentru teatru în această perioadă dificilă pentru toată lumea.

 

Cristina Smadea,

Secretar literar

Despre Redacția ProAlba 35909 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*