Târg de Paşte la Şcoala Generală “Ovidiu Hulea” Aiud

Miercuri, 4 aprilie 2012, de la ora 16:00, Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” găzduieşte Târgul de Paşte, cu obiecte artizanale create de elevii şcolii, eveniment al cărui obiectiv este strângerea de fonduri în scopul achiziţionării de calculatoare pentru unitatea de învăţământ, singura de altfel din municipiul Aiud care nu are nici acum un cabinet de informatică, dotat cu 32 de calculatoare astfel încât să poată asigura pregătirea corespunzătoare a elevilor în acest domeniu.

„Până în 2011, în şcoală nu au existat calculatoare pentru elevi, astfel că Asociaţia de Părinţi, pe care am constituit-o legal, a cumpărat 7 calculatoare de ultimă generaţie, din sumele pe care le-am obţinut din 2% din impozitul părinţilor şi a altor persoane care au dorit să ne ajute, precum şi din sponsorizări. Prin Târgul de Paşte, pe care îl sprijină şi administraţia publică locală, dorim să completăm fondul existent cu alte 2-3 calculatoare” a precizat preotul Mihai Cristea, preşedintele Asociaţiei de Părinţi „Ovidiu Hulea” Aiud. Târgul de Paşte de la Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” Aiud este organizat de către Asociaţia de Părinţi „Ovidiu Hulea”, Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” şi Asociaţia Caritabilă „Maria Agapia”, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Aiud.

 „Susţin Târgul de Paşte al Şcolii Generale „Ovidiu Hulea”, pentru că are o cauză nobilă şi pentru că, atât în calitate de primar al Aiudului, cât şi în cea de părinte, mi se pare firesc să mă implic în orice acţiune care, prin iniţiativă, solidaritate, unitate, are ca obiectiv rezolvarea unei probleme importante. Şcoala Generală „Ovidiu Hulea” are nevoie de calculatoare şi de implicarea noastră, a tuturor, pentru dotarea şcolii, în aşa fel încât elevii de aici să poată fi pregătiţi în domeniul informatic, la fel ca ceilalţi colegi ai lor, de la alte şcoli. Cum avem deja Consorţiul Şcolar Aiudean, sper ca miercuri să văd la acest târg şi cadre didactice, părinţi, elevi de la celelalte şcoli din municipiul nostru, astfel încât la final să putem fi mulţumiţi cu toţii de succesul acestui eveniment. Îi invit pe toţi aiudenii, doritori să dea o mână de ajutor, la acest târg special”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.

заказать seo продвижениекак взломать страницу в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*