Sute de șoferi din Alba, depistați că au depășit viteza legală. Acțiune a polițiștilor rutieri pe șoselele din județ

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Alba au depistat 374 de conducători auto care au depășit limita legale de viteză. Față de 9 dintre aceștia, complementar sancțiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru că au depășit limita legală cu peste 50 de kilometri/oră. Acțiunea s-a desfășurat pe raza întregului județ. 

În perioada 15-17 mai 2020, poliţiştii rutieri din Alba au acționat, pe raza întregului județ, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

În cadrul acestei acțiuni au fost constatate și sancționate, 561 de abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, din care 374 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 25 de permise de conducere, din care 9 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră și au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier.

Stimați conducători auto, pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic, vă recomandăm să nu depăşiţi limita legală de viteză.

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*