Suspecții principali în cazul crimei de la Biia au fost arestați preventiv. Sunt acuzați de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat

crima biiaDoi tineri din localitatea Biia, comuna Şona,  au fost identificaţi ca persoane bănuite de comiterea unui omor a cărui victimă a fost o femeie de 55 de ani, din aceeaşi localitate. În după amiaza zilei de 19.01.2017, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, din Biia, comuna Şona, a fost găsită în locuinţa sa,  decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată.

În urma investigaţiilor efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale,  criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de doi tineri, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de 15 ianuarie 2017 ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. Ulterior ar fi încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul.

Înainte de a părăsi locuinţa victimei, cei doi tineri ar fi sustras un telefon mobil.

G.M.A. şi F.G.A. au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat. În cursul zilei de 20.01.2017, cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Alba și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Despre Redacția ProAlba 32750 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*