Suspect în cazul crimei de la Partoș. Mădălin Miki Lupu, posibil criminal în serie, prins la Botoșani, după ce a mai ucis o femeie din zonă

Mădălin Miki Lupu, un recidivist de 24 de ani, este suspect în cazul crimei din cartierul Partoș din Alba Iulia. Bărbatul a fost prins de oamenii legii după ce, chiar de ziua lui, ar fi ucis o bătrână din Moldova.

madalin miki lupuDetalii despre acest caz, în materialul realizat de publicația botoșaniexpress.ro 

Cadou macabru! Pe 16 iulie a împlinit 24 de ani, iar de ziua lui a omorât cu sânge rece o bătrână în vârstă de 71 de ani. Ies la iveală detalii șocante despre oribila faptă comisă în seara zilei de duminică la Coțușca. 

Principalul suspect al crimei a fost prins de oamenii legii în cursul după-amiezii de luni, iar acum soarta lui stă în mâinile judecătorilor de drepturi și libertăți de la Tribunalul Botoșani 

lupu miki madalinFlorica V. în vârstă de 71 de ani locuia singură. Femeia a mers duminică seara la o vecină, iar când s-a întors acasă l-a găsit în locuință pe Mădălin Miki Lupu. 

Individul a scotocit prin toată casa pentru a găsi bani să-și sărbătorească ziua de naștere. 

Bărbatul a lovit-o și a înjunghiat-o cu un cuțit în zona toracelui iar apoi a fugit. Vecinii au fost alertați de țipetele femeii, au chemat o ambulanță dar din păcate bătrâna și-a dat ultima suflare pe masa de operații. 

Dreptate îi vor face acum oamenii legii care au reușit să pună mâna pe principalul suspect al crimei. 

Mădălin Miki Lupu este un recidivist cunoscut de oamenii legii. În urmă cu șase ani a violat o bătrână din Coțușca iar arsenalul infracțiunilor pare a fi unul bogat. Cel mai probabil întreaga tinerețe și-o va petrece în spatele gratiilor.” 

Anchetatorii din Alba au confirmat, pentru www.proalba.ro, că verifică informația potrivit căreia Mădălin Miki Lupu este autorul crimei din Partoș . De asemenea, ei au mai adăugat că nu sunt abandonate nici pistele avute în vedere până la momentul reținerii bărbatului la Botoșani. 

crima partosVă reamintim că în cursul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2017, cadavrul unei femei de 80 de ani a fost găsit în curtea locuinței sale. Apelul la 112 a fost dat de o persoană apropiată familiei, probabil iubita fiului bătrânei, care nu mai știa nimic de soarta celor doi, încă din cursul zilei de vineri.

Cei de la ISU au ajuns la fața locului și au spart ușa casei. În interior, într-una din încăperi, grav rănit, se afla fiul femeii decedate, care a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Autopsia a scos la iveală faptul că moartea bătrânei a fost violentă și a survenit în urma unor lovituri repetate, cu un corp dur. Victima se numea Cornelia Drâmbărean. Era văduvă de circa 10 ani și, potrivit unor informații, atât ea cât și soțul lucraseră în cadrul Primăriei Alba Iulia.

Fiul lor, Călin Drâmbărean, este de profesie inginr constructor și locuia în imobilul în care s-a petrecut crima cu mama lui. Bărbatul este internat pe secția de neurochirurgie a spitalului din Alba Iulia. Potrivit surselor medicale este permanent monitorizat. Călin Drâmbărean prezenta, la internare, lovituri în zona capului și, în funcție de evoluția stării de sănătate, ar putea fi suspus unei intervenții chirurgicale.

 

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*