Suma pe care o va primi David Popovici din partea MTS, după cele două medalii de aur câștigate la Budapesta

Potrivit legii, tânărul înotător va fi recompensat de MTS pentru cele două performanțe care au intrat în istoria înotului mondial. Popovici va primi 56.000 de lei, echivalentul a 11.000 de euro, potrivit sport.ro.

“Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a spus Popovici, la TVR.

David Popovici a câștigat finala de la 100 m liber cu timpul de 47,58. Pe locul secund s-a situat francezul Maxime Grousset, care a blocat cronometrul la 47,64, în timp ce locul al treilea i-a revenit canadianului Joshua Liendo Edwards, cu un rezultat de 47,71. România mai are două medalii de aur, cucerite de Tamara Costache (50 m liber, 1986) şi Diana Mocanu (200 m spate, 2001). Bilanţul României la Mondiale este acum de patru medalii de aur, una de argint şi şase de bronz, mai notează sport.ro.

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*