Stâlp “plantat” în fața ferestrelor, la Alba Iulia. “Eu nu sunt dispusă sa am așa o priveliște.”

“În atenția PRIMĂRIEI ALBA IULIA-și  nu numai!!!! Credeam că este o zi frumoasă dar, SURPRIZĂ!!! Pe mijlocul ferestrei de la bucătărie, un ditamai stâlpul!!! Cobor jos, mă uit la cealaltă scară-ehei, aici altă treabă! Stâlpul este pus în asa fel încât geamul bucătăriilor este liber !!! Să nu-mi spuneți că așa este proiectul- condițiile „în situ” fiind aceleași ca la cealaltă scară!!!  Sa mă/ne sfătuiți ce să  facem…. luni.  În loc să ne facem programul pe care ni l-am stabilit, o să mergem la primărie,  o să fim pasați de la unul la altul…. etc…etc… oricum eu nu sunt dispusă sa am așa o priveliște ( în plus, stâlpul este foarte  aproape de fereastra!!)și,  dacă va fi cazul, voi apela la justiție.!!!!”, a scris, pe contul său de Facebook, o albaiuliancă.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. In plus mai este pus și în parcare rezidențială pe care avem abonament și e platit la primărie dar de doua luni de zile nu se poate parca pe ea deoarece este săpată și așa a rămas și după plantarea stâlpului , am făcut sesizare la dispeceratul primarieriei dar a trecut o luna și nu am primit răspuns, ideea e că parcarea e la fel ….

  2. Adevărul este că acel stâlp strica toată acea priveliște . Eu îl văd perfect integrat in peisaj,se contopește de minune cu clădirea de inspirație bizantină din ale căror camere se aud triluri de manele și alte opere recunoscute la nivel international.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*