Și în 2022, Davas ITP oferă servicii de cea mai înaltă calitate pentru Inspecțiile Tehnice Periodice auto. Raport preț-calitate, excelent!

Înființată de curând, stația Davas ITP s-a poziționat rapid în opțiunile celor care doresc servicii de cea mai înaltă calitate. Compania își are sediul pe strada Zlatnei, pe partea stângă a Drumului Național, înainte de ieșirea din municipiul Alba Iulia înspre Șard. Clienții beneficiază de echipamente moderne care reduc considerabil timpul de așteptare.

IMPORTANT!

Programari online : www.davas-itp.ro

Programari telefonice: 0746883342

Program:Luni-Vineri, orele 09:00-18:00. Sâmbătă orele 09:00-14:00

ATENȚIE! Pentru fiecare serviciu de ITP, clienții beneficiază de o dezinfectare cu ozon a habitaclului. În ce consta acest lucru? Tratamentul de dezinfectare a aerului cu ozon a început să devină foarte popular datorită proprietăților excepționale de curățire igienizare și sterilizare, fără folosirea agentilor chimici.

NU UITA! Dacă ți-ai făcut o programare la Davas ITP, Acestea sunt documentele de care vei avea nevoie când te prezinți cu mașina la sediul companiei:

Cartea de identitate a autovehiculului – Acest document este obligatoriu sa fie in Original. In cazul automobilelor achizitionate in leasing se accepta si o copie avand stampila Conform cu Originalul

Certificat de inmatriculare al autovehiculului – Documentul este necesar sa fie in original

Act de identitate aL persoanei care prezinta masina la ITP.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35909 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*