Scrisoarea alegătorului care s-a săturat

Odată la patru ani suntem chemați să votăm. Este un drept al nostru, constituțional. Ziua de 10 iunie, ziua alegerilor locale este momentul culminant în care administrația și primarul în exercițiu află dacă munca lor din ultimii patru ani a dat roade. Dacă majoritatea populației apreciază pozitiv strădania lor pentru comunitate. Tot atunci putem vota și altă variantă. Părerile pro și contra generează întotdeauna progres, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple.

Cu câteva zile înainte de alegeri, cred că nu greșim dacă spunem că ne-am săturat să fim tratați de unii competitori politici ca și cum suntem înapoiați cu drept de vot. Eu vreau să le transmitem că suntem bine informați și bine avizați. Greașeala lor este că se cred prea buni pentru oraș, prea buni pentru noi. Înainte de campania electorală, cineva îmi spunea că vom asista la cel mai mare circ politic. Am refuzat să îl cred. Am mizat, greșit, pe comportamentul de fair-play și pe cei șapte ani de acasă ai unora dintre cei care doresc să ne conducă.

Dacă primarul și echipa din administrație răspund pentru ce au făcut, cei care vor să ne reprezinte în viitor trebuie să-și arate aportul adus la dezvoltarea orașului prin reprezentanții săi în Consiliul Local. Este alegerea lor când și cum o fac. Aflat într-o efervescentă stare de dezvoltare, orașul Alba Iulia tinde să devină citadela Ardealului. Nu odată l-am întâlnit pe primar în timp ce inspecta stadiul lucrărilor din cartierele din oraș.

Timp de patru ani, cei care astăzi i se opun primarului, nu au prezentat niciun proiect sau program pentru a fi discutat și aprobat în Consiliul Local, astfel încât să contribuie la dezvoltarea socio-economică a orașului. Cel mai concludent exemplu este al unui consilier local al PNL care a votat împotriva asfaltării străzii pe care locuia el și alte câteva zeci de familii. Am sperat și am crezut că în campania electorală vom avea parte de programe și de proiecte propuse de cei care astăzi ne cer votul pentru administrația locală. Am sperat că cei care vor să vină la conducerea administrației locale vor fi credibili și vor pune în practică chestiuni concrete.  Ne-am înșelat! Am văzut doar oameni fără viziune și fără respect care vandalizează bannerele adversarilor și își atacă contacandidații. Este de neînțeles un asemenea comportament tribal, de parcă ne-am afla într-un oraș din lumea a 3-a, nu în Alba Iulia, oraș care primește vizite constante din partea Uniunii Scriitorilor, a membrilor Academiei Române sau ambasadori ai unor state importante din întreaga lume.

Comportamentul celor care speră să pună mâna pe administrația din Alba Iulia este cu atât mai josnic cu cât toți cei care vizitează Alba Iulia au numai cuvinte de laudă la adresa noastră, la adresa primăriei.

Cu toate acestea, eu îmi doresc de la primarul acestui oraș să fie permanent în contact cu oamenii, cu problemele lor și să găsească soluții pentru rezolvarea acestora. Indiferent că vorbim despre un bec ars de pe stradă, despre un trotuar spart sau despre o groapă în asfalt, îmi doresc să îl văd pe primarul meu implicat în aceste probleme. Vreau un primar care să folosească ca mită electorală frumusețea orașului și probleme rezolvate.

Dar cel mai important, primarul pe care îl voi vota nu trebuie să fie un trădător și un delaționist! Nu vreau să ajung să fiu eu însumi trădat de acesta!

De aceea, ca la fiecare rundă electorală, mă voi duce la vot și îmi voi vota liniștea și siguranța devenirii orașului! Pe 10 iunie îl voi alege pe Mircea Hava!

раскруткавзлом почтовых ящиков gmail

Despre Redacția ProAlba 38049 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

4 Comments

 1. „Comportamentul celor care speră să pună mâna pe administrația din Alba Iulia este cu atât mai josnic cu cât toți cei care vizitează Alba Iulia au numai cuvinte de laudă la adresa noastră, la adresa primăriei.”
  Dragă angajat anonim de la primărie, îți declar ție, eu, Cormoș Dumitru Radu, membru PNL și cu a pancartă înscrisă cu zvonuri despre venirea mea la râvnitele locuri de muncă de la primăria noastră, că nu vreau nici eu și nici candidații USL să punem mâna pe administrație și nu avem dorință să provocăm nici o josnicie, care să-ți afecteze mintea și sufletul, atât de înconjurate de cuvinte de laudă, toate de laudă. Ce să facem, noi am uitat de odele de pe vremea marelui dispărut. Curat murdar! Mă bucur că ești consecvent și mergi la vot. Sper, că de data aceasta, acolo în cabină, vei fi cu sufletul tău cu tot, și te vei gândi la copiii și nepoții tăi, dacă îi ai. Ce minunat ar fi să îi ai. Ce simți acum, la sfârșitul celor citite?

 2. Hilar articol!!!
  „Cei care viziteaza Alba Iulia au numai cuvinte de lauda la adresa Primariei”…Ce usor este sa vizitezi Alba Iulia, sa dai o tura prin Cetate (e foarte frumoasa intr-adevar, ca noua!) sa te jecmaneasca cei de la PUB 13 si apoi sa pleci in drumul tau! Eu am plecat din Alba Iulia si nu o sa ma mai intorc in curand! Am dat o sansa orasului timp de un an, dupa terminarea facultatii si am plecat, invinsa, fara job, fara un teatru sau un cinema la care sa ma duc macar in weekend, fara nimic de facut in timpul liber in afara de ture de bulevard printre toti jmecherii si fufele. Vin si eu in vizita acasa, de 1 Decembrie si de sarbatori si este foarte frumos, ma intalnesc cu toti prietenii din generatia mea care sunt si ei prin Timisoara sau Bucuresti si ne bucuram unii de altii 3 zile. Nu stiu daca o sa vin la vot, ma mai gandesc, acum apartin mai mult Clujului decat Albei Iulia si sincer nu am ce primar sa votez din lista aia lunga de politicieni obositi de atat goana dupa ciolan. Merg sa ma uit la un film la TIFF si ma mai gandesc.

 3. Oana, este o reală bucurie că tinerii au opinii scrise. Vreau să fac o mică, mare remarcă: mergi la vot! Alege! Dacă votezi, intri, ca parte foarte importantă, în societatea civilă. Te vei considera răspunzătoare și vei avea curajul să tragi la răspundere pe cei care i-ai ales. Nu îi vom lăsa să nu ne reprezinte cu eficiență și valoare, pentru tine pentru comunitate.
  Vom veghea!

 4. DE CINE SE TEM MOŢII?

  Moţii sunt oamenii din U.E. care trăiesc pe seama păşunilor şi a pădurilor din munţi. Ei se tem de deputaţi şi de colonei. De ce? Li s-a spus că ăştia-s ca caprele: distrug păşunile şi pădurile. Odată cu intervenţia colonelului Grăjdan, PSD a dovedit că este corupt aproape ca PDL. Din 89 suntem conduşi de fapt şi de drept de aceiaşi colonei. Raportat la răul pe care coloneii îl fac bieţilor români, furturile lui Hava şi Năstase sunt escrocheriile unor oameni mărunţi. Din 89, în spatele tuturor politicienilor se află aceiaşi colonei, aceleaşi curve, aceleaşi paturi şi aceleaşi Mării, la fel de moldovence; unul din coloneii ăştia-i şi deputatul Olar Corneliu. Rămâne să demonstrez că deputatul este colonel sub acoperire!
  Deputatul Olar Corneliu este mai tare-n grad decât senatorul Dobra, decât Hava şi decât Bian. Aşa se explică faptul că el, ca deputat, rămâne în picioare în timp ce senatorul Dobra eşuează (fratele lui este închis), averea lui Hava este sub sechestru iar de Silviu Bian …! În vremurile bune au colindat cântece patriotice, acompaniaţi de un acordeonist, un gordunist şi un compostor drept percuţie, pe la mine(le) lu Vasile Blaga. De atunci, cei care încă mai umblă liber, din casă în casă, sunt pădurarii, adică maiorii colonelului sub acoperire Olar Corneliu.
  Faptele deputatului Olar Corneliu sunt de o penalitate atât de evidentă încât faptele lui Dobra, ale lu Bian şi chiar şi ale lu Hava sunt nişte escrocherii mărunte: a se vedea schimburile de terenuri Horea-Arieşeni, a se vedea că „şi-a tras” ocol silvic, stabilindu-i sediul în propria lui pensiune, a se vedea că „şi-a tras” două diplome de absolvent de facultăţi de drept deşi nu a făcut nici una, a se vedea că vrea să scape de una din aceste diplome, a se vedea că „şi-a tras” şi o carieră de piatră de la Mătişeşti care a fost închisă după o perioadă de funcţionare pe vremea PDL, fiind reactivată acum, după promovarea colonelului Căbulea la Bucureşti, a se vedea dosarul cu pensiilor şi diplomele ilegale de la Tribunalul Alba şi multe alte fapte petrecute cu taraf, cu minore, pe la hanuri pustiite amu, pe la acele hanuri unde Înalt Prea Sfinţia Sa Andreicuţ şi-a băut dăplaiele şi şi-a dat căpestrele pe pizdă, sfârtecând chemeşa. Acompaniat de başandrăi, sfârşit de veghi şi posturi, – ÎPS Andreicuţ s-a dedat la dulce, că doară n-o omorât pe tat-so. Unde? Păi la birtuţu „din pădure, cu fereşti de oiagă”, între Zlagna şi Alba, la ţârău ăl de cură-n floaştăr. La hanul cu ţâţe şi cu căţele oloage. Natura-natură, taragotul-taragot, başandrăii roşi-n buci ca babunii; Lume! Lume! După ce-o pus clopotele pe popă, deputatul o început a vinde diplome. Vrednic este!
  Deputatul Olar Corneliu are oameni în PDL şi în PSD care îl ajută să ţină în anchete mai multe persoane care au plătit pensii de minier fără să fi muncit în mină şi diplome, fără să fi urmat cursurile. Aceste persoane sunt anchetate numai pentru a fi înfricate şi pentru a fi votanţii lui Olar Corneliu la alegerile locale. Ei sunt şantajaţi de Olar Corneliu prin oamenii lui şi prin emisiuni TV, aşa cum s-a văzut recent la emisiunea „România te iubesc” de la PROTV. Dacă bieţii oameni ar fi refuzat să plătească pensiile sau diplomele, de care n-au profitat deloc, deputatul nu le-ar fi dat pădure. Şi ei fără pădure n-au cum … Aşa se face că aceste persoane păcălite sunt şi şantajate: au devenit prizonierii deputatului Olar Corneliu. Aşa se face că aceste persoane îi vor alege ca primari pe oamenii lui Olar Corneliu deşi, dacă s-ar stinge becul, i-ar sfâşia, pentru că sunt sătui de ei, pentru că îi urăsc din adâncul sufletului lor. După ce vor vota cu PDL, deputatul îi va trece în PSD. „Sută-n sută”. Deputatul Corneliu se fălea cu palmaresurile lui de „sută-n sută”. Întotdeauna el a obţinut cel mai mare procent pe judeţ; nu conta ce partid, ce cauză, pentru cine sau pentru ce. Horenii şi albăcenii au fost întotdeauna aproape de „sută-n sută”! O dată era să fie premiat şi de Becali numai că ciobanu s-a făcut că uită … „baji-să dracu-n el”! Peste 90 la sută dintre oamenii din comunele Horea şi Albac, pedeliste amu, vor fi la alegerile din toamnă pesediste! Acesta-i scopul grăjdenilor lui Olar Corneliu: faceţi şi treceţi în PSD, la semnal. Cum care semnal?! Celularul de la ora 5,00: ca Grăjdan cu Năstase.
  Cine sunt „ungurenii” lui Băsescu? Cine sunt grăjdenii PSD? Sunt unii şi aceiaşi, băciţi de aceeiaşi colonei:
  – Nicola Marin este securist, are dosar pe rol la Curtea de Apel Bucureşti pentru că o fost colaborator. Este pedelistul pus de deputatul Olar Corneliu primar la Horea. Profesia: compostor bilete în microbuzele alea din 89 numite „gemuleţ cu curuleţ”, hobi: suflatul, cine-l recomandă? Un unchi, fost miliţian în gară. Meserii secundare: reactivat.
  – Todea Tiberiu, cu numele conspirativ Trandafirul, primar la Albac, turnător dovedit, este cumnatul lui Nicola Marin şi nepot prin alianţă al lu Olar Corneliu. Veninează prin toate orificiile: răutatea securistului divulgat în capitalism. Fost acordeonist. Plăcerea lui? Să tufă muierea prietenilor, să-ţi scîpă în videră şi să-şi latre-n târg ispravile. Pârâcios de duzină! Ăştia-s primarii deputatului Olar Corneliu, sau ai Haiducului de Apuseni cum îi zice Tiberiu. Asta-i MAFIA!
  Se spune şi se ştie că în comunele Horea şi Albac există foarte multe persoane încă necuprinse în dosarele pe rol: emisiunea PROTV, „România te iubesc”, a divulgat astfel de persoane care nu pot fi găsite în dosarele existente pe rolul Tribunalului Alba (şi nici a altor instanţe). Poţi să-i cauţi oricât de mult; ei nu se găsesc în portalul instanţelor de judecată. Nicăieri. Ne referim la cetăţeni care sunt anchetaţi pentru că au plătit pensii de mină de uraniu şi la cei care au obţinut diplomele – fără să fi obţinut pensiile plătite şi fără să fi profitat în vreun fel de diplome. Li s-au promis „pensii de colonel” pentru că au fost şi sunt mijlocite de colonei. Despre aceste persoane, inexistente în dosarele instanţelor, se spune mai pe şoptite – mai pe faţă că ar exista aievea în număr triplu faţă de persoanele cuprinse în dosarele de la instanţă. Oficial nu se ştie despre ei deşi, tot oficial ei sunt votanţi. Votează pe Olar Corneliu. Deci există! Noi îi ştim, ei se ştiu! Ştiţi cine-i mai ştie pe lângă Olar Corneliu pe pensionarii şi pe diplomaţii neînscrişi în dosarele penale ale instanţelor? Vă răspund: ceilalţi pensionari, adică pensionarii şi diplomaţii înscrişi în dosarele penale ale instanţelor. De ce nu-i pârăsc? Pentru că se află sub acelaşi acoperiş cu pensionarii cu dosare oficiale. În situaţia în care au fost mai mulţi escrocaţi de sub acelaşi acoperiş, s-a întocmit dosar penal numai pentru unul; există situaţii în care mama, soţia, fratele şi cumnata nu au oficial dosar penal. Ştiţi voi care kng şi prieten cu fostul şef de post … ştiţi voi care şi soţia sau soţul ştiţi voi căruia sau căreia nu au dosar dar slăbesc pe zi ce trece, fac infarcturi şi au ochii sticloşi şi privirea fixă. Totuşi ei nu sunt. Cineva a făcut o repartiţie „oaţă” a dosarelor: să nu se divulge, să nu se reclame, să nu-i prindă ciuda unii pe alţii O industrie de escrocherii instituţionale. Cine a făcut această escrocherie, această bătaie de joc? La o aşa întrebare este periculos să spui. Taci! … coloneii, că doară nu tata. De aia-i spaima şi tulvăiala stinsă-n pervaz, de aia tremură-n geam perdeaua şi de aia ţopăie deputatul. Olar Corneliu se crede apărat de mulţimea de pensionari. Cum ar putea să închidă instituţiile atâta lume, că-s destui cei cu dosare, cine să-i mai audieze şi pe ceilalţi?! Deci, cu atât mai puţin îi este teamă deputatului că i se poate întâmpla ceva; aşa crede el, n-are importanţă ce credem noi şi nici care-i adevărul. Cu bani deputatul ştie că poate face orice. Pornind de la aceste convingeri dobândite printr-o practică îndelungată, Olar Corneliu şi-a făcut strategia de campanie. Aceştia, cu dosare sau oficial fără dosare, adică unii cu alţii, se adună de fac împreună cu neamurile nevestei peste 50% din norodul comunelor Horea şi Albac. Jean şi Şchiop, adică contracandidaţii primarilor, trebuie să se lupte cu un astfel de sistem.
  Tuturor pensionarilor şi diplomaţilor le este frică iar oamenii deputatului le promit că nu le va face nimeni nimic dacă Nicola Marin şi Todea Tiberiu vor fi votaţi să rămână primari. Asta-i miza deputatului. Primăriile! Oamenii (pensionaţi fără muncă şi diplomaţi fără şcoală) nu i-ar mai vota nici pe deputat şi nici pe oamenii lui dar le este teamă pentru că au văzut că instituţiile le-au ţinut şi le ţin partea. Oamenilor (pensionaţi sau nu, cu dosar sau nu) le este teamă, n-au o altă şansă, le-au epuizat-o avocaţii în braţele cărora au fost trimişi pe căi ştiute de Olar Corneliu şi de cei care-i anchetează. Unii avocaţi au câştigat imens din multiplicarea dosarului: de 167 de ori! Cazurile sunt identice dar onorariul este la fel de mare ca cum avocatul ar susţine un caz nou, inedit! Justiţia noastră este singura entitate din lume care reuşeşte să te facă prizonier(ul ei şi al avocatului) pe banii tăi. Unii avocaţi îi mint şi le mâncă banii în timp ce îi învaţă să nu îl divulge pe Olar Corneliu:
  – un avocat negocia şi transmitea interesele deputatului prin emisiunea PROTV: „solicităm o pedeapsă cu suspendare”, ca-n America. Cine a furnizat realizatorului PROTV lista celor fără dosare? Noi nu avem acces la această listă. Realizatorul PROTV ar trebui să explice. Se pare că acea emisiune PROTV a avut rostul de a înspăimânta,
  – Emisiunea PROTV a transmis ameninţările şi şantajele deputatului: „Scapă de recuperarea prejudiciului dar nu şi de judecată”, a spus purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Alba la acea emisiune PROTV.
  Deputatul şi oamenii lui transmit ameninţări către minierii pensionaţi, cu sau fără dosare: ca să-i ţină spariaţi, tăcuţi, înfricaţi, în depresii şi în infarcturi, în ulcere, într-o nebunie apocaliptică. Cei care nu au fost chemaţi la instanţe sunt amăgiţi (minţiţi) de oamenii deputatului Olar Corneliu: că li se va „buli” dosarul, adică va fi distrus, va fi pierdut. Asta-i scorneala: „după alegeri se vor buli dosarele”. Cei nechemaţi de instanţe au fost descoperiţi deodată cu cei care sunt pe rolul instanţelor. Deci, se naşte o întrebare: sunt sau nu sunt vinovaţi aceşti pensionari şi diplomaţi nechemaţi încă la instanţe? Sunt sau nu sunt vinovaţi viceprimarii „diplomaţi” de la Horea, Albac şi Scărişoara?! Dacă nu sunt vinovaţi de ce se mediatizează de atâta vreme vinovăţia viceprimarului din Horea?! Este evident că cei trei viceprimari nu sunt vinovaţi; în cea mai rea situaţie vinovăţia celor trei viceprimari ar putea fi o simplă amendă contravenţională! Dacă ar fi fost vinovaţi, procurorii trebuia să-i fi anunţat. Trebuia să le fi spus şi trebuiau să fie înscrişi la instanţe. Deci, care este instituţia care amână soluţionarea situaţiei? Colonelul Căbulea! Oamenii colonelului i-au anchetat pe pensionarii şi diplomaţii fără dosar. Răsplata: avansat! De ce şi de cine?! Colonelul operează cu oamenii ca şi în cazul carierei de la Mătişeşti.
  De ce nu li se dă NUP (neînceperea urmăririi penale)?! Ei nu sunt vinovaţi dar le este amânată soluţionarea până după alegeri? De ce sunt lăsaţi să fie şantajaţi? De ce permit instituţiile acest lucru? Iar avocaţii ce fac? Aşa ştiu avocaţii să îi apere?! Toate acestea sunt permise pentru ca alegerile să fie câştigate de primarii colonelului Olar Corneliu? După alegeri se vor „buli” acele dosare cărora de mult trebuia să li se fi dat NUP! De ce tace PSD?! Pentru că Olar Corneliu va trece după alegeri cu toţi oamenii de la Horea şi de la Albac în tabăra PSD. Aproape de „sută-n sută”. PSD este partenerul lui Olar Corneliu şi nu partenerul PNL. PSD va face orice ca PNL să nu câştige primăriile Horea şi Albac!
  De ce li se spune pensionarilor nechemaţi de instanţe că dosarele vor fi „bulite” numai după alegeri?! Pentru că pensionarilor şi diplomaţilor le rămâne să voteze-n „bulirea” dosarelor, care oricum nu vor fi puse niciodată pe rol, cu Marin şi Tiberiu. Marin şi Tiberiu susţin că Jean şi Şchiop nu-i vor proteja însă este sigur că Jean şi Şchiop nu-i va şantaja.

  În timpul rămas până la alegerile locale, PNL ar putea face ceva pentru aceşti oameni ca să câştige primăriile Horea şi Albac. Dacă nici PNL nu va face nimic, mai este o soluţie: să zică ce-o zis Dobra Vasile (Bîdîlic); el este înscris în dosarul 2230/107/2012. El a avut curaj şi a spus pe PROTV că cei vinovaţi de situaţia pensionărilor sunt primarii şi deputatul Olar Corneliu. Consecinţa? Lui Dobra i s-a comunicat NUP. Dobra nu mai este chemat unde-s chemaţi ceilalţi. De ce? Ca nu cumva ceilalţi să se molipsească de curaj şi de adevăr! Când i s-a comunicat NUP-ul? Înaintea emisiunii PROTV. De ce avocaţii nu invocă argumentul care a dus la soluţionare în cazul Dobra Vasile!? Dobra se afla pe lista Tribunalului Alba; dacă chiar este adevărat că el ar fi primit NUP, aşa cum se zice, cu atât mai uşor trebuie să primească NUP ceilalţi. Este recomandat ca cei în bai să ia legătura atât cu Dobra cât şi cu unii avocaţi pentru a obţine NUP.

  Deputatul Olar Corneliu are evidenţa tuturor pensionarilor şi diplomaţii fără dosar pentru că prin el şi prin oamenii lui le-a luat banii pentru pensii şi diplome. Colonelul Corneliu i-a băgat în bai şi bieţii oameni cred, după o simetrie simplă, că tot el îi va putea şi scoate. În mintea lor, deputatul Olar Corneliu este şi pericol dar şi singura şansă. Instituţiile nu limpezesc acest fenomen. Pensionarii şi diplomaţii cred că dacă deputatul şi oamenii lui rămân primari ar putea fi mai bine decât dacă vin alţii. Oamenilor le este teamă că dacă „îl prind”, deputatu-i va pârî, că ştiu ei faita din care se trage el.
  Perdeaua care tremură de suflul cam ofilit al deputatului, dă din când în când semnale; pensionarii şi diplomaţii le aşteaptă cu înfrigurare. Deputatul le dădea semnale de pe când era primar, din biroul acela oval, vis-a-vis de postul de poliţie, din care se vedeau banii luaţi pentru diplome şi pensii. De acolo, deputatul le dădea semnale poliţiştilor, turnătorilor şi lichelelor cu care a creat o ţară care funcţionează prin instituţii împotriva legilor. El era patriarhul, Înalt Prea-Sfinţia-Sa. Edilul a toate. Oamenii s-au obişnuit aşa: cred că numai aşa le vor mai suna celularele şi li se vor mai învârti banzicele.
  Olar Corneliu este şi deputatul zonei în care Băsescu are cele mai mari interese din ţară: aurul, uraniul şi cuprul de la Roşia Montană şi de la Cuprumin Abrud. În aceste interese preşedinţiale sunt înşurubate interese demenţiale şi toate serviciile, tot ce are patria mai „oţ”. Totuşi, se naşte întrebarea: ce (ne)au făcut serviciile cu aurul Roşiei Montane şi cu cuprul Abrudului? Acum înţelegeţi de ce domină Olar Corneliu? Înţelegeţi cu cine îşi înfrică Corneliu alegătorii din Horea şi din Albac? Acum înţelegeţi de ce contracandidaţii Jean şi Şchiop au de dus lupte foarte grele!
  Securişti reactivaţi: din controlor de bilete – primarul Nicola Marin şi din activist de şoimi al patriei – primarul Todea Tiberiu. Pentru a-şi putea turna camarazii legionari, părinţii lui Tiberiu şi Corneliu au mers până acolo încât şi-au botezat copii TIBERIU şi CORNELIU, cu nume de legionar. Fidelitatea este la ei de ochii lumii. Fidelitatea este paravanul în dosul căreia urmează să toarne sau să se folosească. Aşa au făcut şi cu ÎPS Andreicuţ, cu complicitatea şi după paravanul lui au făcut ilegalităţi imense … dedicându-i sfinţiei sale taragoate şi acordeoane pe la hanul pustiit. După aia trec de la ungureni la grăjdeni. Într-un discurs din 12.05.2012, Tiberiu îşi pregătea trecerea în PSD arătând că nu ideologia de partid ar fi fost cea care l-a convins să adere la gruparea Hava, Dumitrel, ci „vreănicia” lor. „VREĂNICI” vor fi şi în PSD!
  Cornel Sutaşu este hramul bisericii din Trifeşti, dedicată deputatului Olar Corneliu de ÎPS Andreicuţ. De ce? Aşa au fixat ei preţul pentru pensie şi diplomă. Nu, nu i-a fost jenă … de ce vă îndoiţi?! ÎPS este un fost turnător sub acoperământul numit sutană, la fel de colonel ca Corneliu. Apucătura de-a da diplome a dobândit-o ÎPS tot de pe la Trifeşti; un sobor de preoţi a livrat diplome (gratuite) într-o teribilă băşcălie. VREĂNIC ESTE. La Trifeşti le-a încolţit lor ideea să livreze diplome pe bani; zis şi făcut. Din biserică în han. Una sută milioane lei … vechi.
  Reactivaţii Trandafir şi Marin îi pârăsc pe bieţii legionari. Legionarii au fost pârîţi pe vremea comunismului de Boltaşu. Legionarii au peste 210 ani (aţi citit bine); ştiind cine-o fost Boltaşu, şi ei se simt înduioşător de reactivaţi.
  Cum ştim cine-a fost Boltaşu şi că „ce naşte din mâţă şoareci mâncă” înseamnă că deputatu-i colonel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*