SC HORA SA oferă 14 chitare pentru Acustic Live Music Camp 2014

tabara de chitaraTabăra de chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP ediția a VII-a 2014 are plăcerea de a anunța asocierea cu producătorul de instrumente muzicale SC HORA SA Reghin (www.hora.ro) în calitate de sponsor principal.

Astfel este pentru ce-a de VII-a ediție consecutivă când SC HORA SA oferă taberei de chitară instrumente muzicale, anul acesta punând la dispoziție un număr de 14 chitare noi, foarte calitative din punct de vedere tehnic și estetic. Valoarea totală exprimată în lei, la vânzare în magazinele SC HORA SA, este de 3765 lei. Câteva chitare vor intra în patrimoniul taberei pentru a fi puse la dispoziția cursanților începători care la data participării nu posedă propriul instrument muzical, iar cele mai multe vor fi câștigate de către participanți în urma unui concurs. Detalii găsiți aici.

SC HORA SA este cea mai mare fabrică de instrumente muzicale din Europa, înfiintată în 1951, cu peste 80000 de instrumente fabricate, festival brasovexporturi în Europa, SUA, Rusia, Japonia, Australia, Turcia, aproximativ 50 de magazine partenere în Romania, cu o gamă largă de instrumente muzicale – chitare, viori, viole, violoncele, contrabasi, mandoline, bouzouki, naiuri, balalaici, suporti de note din lemn, tambale.

Partenerii actuali sunt: Asociația Culturală CulturART, DaReghin TV, Asociația Culturală LIBRIS Brașov.

„Suntem foarte onorați de decizia SC HORA SA www.hora.ro de a se asocia pentru a VI-a ediție consecutivă cu evenimentul pe care îl organizăm. Mulțumim public pentru valoroasele chitare care cu siguranță îi vor încânta și motiva pe participanți! Mulțumiri speciale domnului director general, domnul ing. Nicolae Bâzganși domnului ec. Gabriel Hărăpescu. ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2014 face tot posibilul pentru a fi un eveniment cultural artistic care să ofere participanților, la fel ca și în edițiile trecute, un maxim calitativ artistic. Noutățile anului acesta sunt introducerea unui curs de compoziție și armonie plus două concerte. Cele 14 chitare sunt foarte calitative din punct de vedere tehnic și estetic și îmi amintesc cu plăcere că prima mea chitară pe care am început să învaț a fost marca HORA… Astăzi, dintre cele 10 chitare pe care le dețin, una dintre favorite este tot HORA fiind o excelentă chitară de studiu, repetiții și concert. Recomand chitarele HORA celor care doresc să studieze acest instrument iar celor care la data sosirii în tabără nu posedă festival brasov 1instrument muzical le punem la dispoziție în mod gratuit o astfel de chitară, această marcă fiind exact cea de care au nevoie. Totodată foarte importantă este contribuția partenerului Asociația Culturală LIBRIS Brașov care anul acesta oferă pentru 10 participanți posibilitatea de a cânta pe scena Festivalului de Carte și Muzică din Piața Sfatului Brașov asigurându-le totodată și cazarea. Mulțumim și pe acestă cale ! Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc echipei care mă spijină în tabăra de chitară: Pensiunea Râmeț, artist Andraș Varga, artist Iarina Copuzaru, artist Andrei Roșulescu.”, a spus Silvan Stâncel.

ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP reprezintă un proiect cultural de promovare a chitarei acustice în special, a artiştilor compozitori şi a creaţiilor acestora în variantă acustică, a interpreţilor, cantautori, instrumentişti acompaniatori sau solişti care susţin şi practică muzica acustică indiferent de stil sau gen şi indiferent de nivelul tehnic al artistului (începător, mediu, avansat, profesionist sau amator, cunoscut sau necunoscut publicului).

www.tabarachitara.ro

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*