Sâncel: si-a filmat partenera de sex oral si normal si a pus imaginile pe net

Personajul negativ din aceasta, hai sa ii spune telenovela ieftina, este un tanar de 27 de ani din Sancel. La sfarsitul anului trecut, in timp ce intretinea raporturi sexuale normale si orale cu o tanara din comuna, baiatul s-a gandit ca are nevoie de niste adrenalina in plus. A filmat cu mobilul “prestatia” fetei si, pentru ca “tacamul” sa fie complet a postat imaginile pe youtube. Mai mult decat atat a santajat-o pe domnisoara de 21 de ani cu imaginile compromitatoare si i-a cerut in schimb sa se mai culce cu el. Filmuletul de pe youtube a apucat sa stranga 45 de vizualizari pentru ca pe fir au intrat politistii. Tanarul satean “porno”, s-a ales pentru faptele sale cu mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

aracer.mobiвзломать почтовый ящик онлайн

Despre Redacția ProAlba 38048 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

 1. ce taran!
  ce golan!
  ce incompetent!
  ce injositor!
  strigator la cer!!!
  unul din multi altii, care in lipsa de ceva serios, se ocupa cu gainarii din astea nedemne de
  luat in seama, dar din pacate care reflecta gradul minim de educatie intr-un mediu in care civilizatia a ajuns tarziu sau in cazul de fata, nici nu s-a mai obosit sa ajunga.
  ce a preluat si asimilat o parte a mediului rural de la civilizatie, se afla in partile intunecate ale evolutiei si anume, fata neagra a fortelor negative ale tehnologiei, fara reguli si fara limite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*