Samsung România a dat startul ediției de toamnă a caravanei Trends of Tomorrow în Alba Iulia

samsungSamsung Electronics România anunță debutul ediției de toamnă a caravanei Trends of Tomorrow – proiect de CSR demarat în 2011, care are ca scop orientarea profesională și susținerea dezvoltării personale a elevilor de liceu. În cadrul caravanei, tinerii vor participa la  „ora SMART” unde vor afla tendințele actuale de pe piața muncii, descoperind importanța consolidării aptitudinilor digitale, esențiale pentru o carieră de succes. Caravana de toamnă se desfășoară în perioada 15 octombrie – 5 noiembrie 2013 în patru orașe: Târgu-Jiu, Alba-Iulia, Pitești și Focșani.

Săptămâna aceasta, caravana Samsung Trends of Tomorrow sosește în cinci licee din orașul Alba-Iulia: Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Martian”, Liceul Teoretic „Dorin Pavel”, Liceul Sportiv Alba-Iulia și Colegiul Tehnic „Alexandru Domsa”. Elevii vor putea descoperi, cu ajutorul specialiștilor Samsung și eJOBS, implicațiile pe care tehnologia le va avea asupra carierelor și domeniilor lor de interes. Astfel, tinerii vor putea răspunde cu succes noilor provocări pe care le vor întâmpina la debutul în carieră.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA„Încă de la ediția din primavară am conturat o perspectivă asupra importanței aptitudinilor digitale. Prin intermediul acestei caravane ne dorim să le arătăm tinerilor maniera în care tehnologia le va influența traseul profesional. Astfel, reprezentanții generației digitale vor putea afla modul în care toate informațiile, aflate la un click distanță, pot avea un impact hotărâtor asupra carierei lor. Prin intermediul acestei etape a campaniei Trends of Tomorrow ne dorim să consolidăm aportul Samsung într-un moment cheie din viața tinerilor, de luare a deciziilor privind pregătirea carierei viitoare. În acest mod, caravana Trends of Tomorrow devine o pledoarie pentru aptitudinile digitale care sunt decisive pentru dezvoltarea profesională a tinerilor.”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung Electronics România.

Caravana Samsung Trends of Tomorrow își propune să le ofere tinerilor o perspectivă inovatoare asupra importanței aptitudinilor digitale în construirea traseului profesional. Elevii de liceu din Alba-Iulia vor afla sfaturi utile pentru orientarea profesională, de la modalitatea de consolidare a aptitudinilor necesare angajării până la completarea corectă a unui CV. Astfel, tinerii vor putea să devină mai competitivi pe piața muncii, încă de la debutul în carieră. Suportul pe zona de consultanță în domeniul resurselor umane este oferit de specialistul eJOBS, Aurora Mateiuc.

Pentru a-i susține în primii pași spre alegerea unei cariere, campania Trends of Tomorrow oferă tinerilor informații nu doar prin intermediul orelor SMART de pe perioada caravanei, ci și prin pagina oficială de Facebook, Trends of Tomorrow. O aplicație special dezvoltată le stă la dispoziție pentru a învăța modalitatea corectă de completare a unui CV. Fiecare utilizator are ocazia să își insereze datele personale iar aplicația generează un CV ce poate fi descărat direct de pe pagina de Facebook. Alături de posibilitatea de a realiza CV-ul prin intermediul rețelei de socializare, tinerii pot găsi și sfaturi practice care să îi ajute pe parcursul primilor pași în carieră. În acest mod, pagina de Facebook Trends of Tomorrow devine o platformă prietenoasă de dialog constant cu cei aflați la început de carieră.

În primul val al caravanei din 2013, desfășurat în intervalul 15 mai – 5 iunie, inițiativa Trends of Tomorrow a vizat 25 licee de top din Craiova, Constanța, Ploiești, Sibiu și Galați. Echipa de specialiști a stat de vorbă cu peste 3600 de elevi despre viitorul lor profesional și despre trendurile în comunicarea digitală. Mai multe detalii despre caravana Trends of Tomorrow puteți găsi aici.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 270,000 de angajați din 79 de țări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*