S-au stabilit câștigătorii concursului din cadrul unei campanii care s-a desfășurat în unitățile de învățământ din județ

Campania ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, desfășurată în unitățile de învățământ reprezintă un demers preventiv pentru conștientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară, de către elevi, iar concursul organizat în baza campaniei, la nivel județean, a fost încheiat.

La data de 7 martie 2024, au fost desemnați câștigătorii concursului, locul I fiind ocupat de Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos, locul II, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Unirea, iar pe locul III s-a clasat Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia.

Astfel, câștigătorii concursului vor fi premiați de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, într-un gest de recunoștință pentru munca depusă și pentru a le transmite felicitări.

Campania se derulează la nivel național, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, se desfășoară până la sfârșitul anului școlar 2023- 2024 și are ca scop informarea elevilor cu privire la noțiuni din domeniul juridic, dar și a părinților pentru identificarea comportamentelor de risc și a situațiilor vulnerabile la care pot fi expuși elevii, în vederea reducerii victimizării.

 

Despre Redacția ProAlba 37540 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*