S-au încheiat alegerile în TNL Alba Iulia. Ovidiu Sasu a fost ales în funcția de președinte al organizației municipale

S-au încheiat alegerile în TNL Alba Iulia. Ovidiu Sasu a fost ales în funcția de președinte al organizației municipale

 

În Comitetul de Coordonare Local al Tineretului Național Liberal Alba Iulia, a fost ales noul Biroul Politic Local, cu un mandat de 4 ani.

Și de această dată seniorii liberali le-au fost alături tinerilor. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai generației care a traversat cele mai importante perioade politice ale ultimilor 20 de ani, Ion Dumitrel – Președintele organizației județene PNL Alba și Marius Hațegan – Președinte PNL Alba Iulia.

“Suntem, dacă vreți, la nivel de instructori ai uneia dintre cele mai determinate echipe de tineri din structura națională a PNL. Și e foarte ușor să coordonezi tineri pasionați de tot ce fac, onești și pentru care politica înseamnă un motiv să te faci util și să ai rezultate în comunitate. Dacă nu ești dispus să dai din timpul tău mai mult, să faci echipă cu ceilalți, nu ai rezultate. Politica e, practic, un al doilea job. Le urez succes și le sunt recunoscător pentru toată munca lor din partid și din afara lui” – Marius Hațegan.

Noul Biroul Politic Local al TNL Alba este format atât din membri care abia ce au trecut pragul partidului, cât și din membri care au la activ cel puțin un “stagiu” complet, între două perioade electorale, prin urmare suficientă experiență dobândită în cadrul organizației.

Președinte al TNL Alba Iulia a fost ales, în urma votului, Ovidiu Sasu, în vârstă de 33 de ani.  

“ Încă pot spune, după câțiva ani de activitate, că PNL a rămas un partid deschis tinerilor. Și nu mă refer la casierie, pentru cotizații, ci la a promova oamenii pe măsura implicării. Am luat acest mandat, cu echipa mea, într-o perioadă plină de provocări, în care îmi doresc să motivăm cât mai mulți tineri să se implice în politică, pentru că partea practică a politicii este de a dezbate, de a accepta și pune în practică ce decide o majoritate fiind capabil să admiți că nu ai dreptate mereu. Avem propuneri concrete pe care le vom înainta conducerii pentru ca tinerii din Alba Iulia să devină cu adevărat relevanți și parte din viitorul acestui oraș”.  Ovidiu Sasu, președinte TNL Alba Iulia.

Coordonatorul TNL Alba Iulia este căsătorit, tatăl a doi copii. De profesie inginer în Electronică și Telecomunicații și studii de masterat în Sisteme Electronice Inteligente Avansate.

Pentru celelalte funcții au candidat și au fost aleși:

PRIM-VICEPREȘEDINȚI: Moldovan Cristina și Ruscior Adrian

VICEPREȘEDINȚI: Petrașcu Mihai, Bolea Anastasia, Turlea Diana, Hașa Cătălin, Vitan Andrei, Ileană B. Alexandra Veronica și Mărginean Mădălina.

SECRETAR GENERAL: Basarab Carmen

MEMBRI: Barbu Florin, Ambruș Marius, Colceriu Cristian, Mihali Constantin,

Bandi Robert, Cârlan Edenor, Sas Dorina, Mondoc Andrei și Oană Nicolae.

În perioada următoare vor continua alegerile în cadrul organizațiilor locale, urmând ca apoi să fie organizată conferința județeană și să fie ales noul Birou Politic Județean de conducere.

 

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*