S-a actualizat programul de furnizare a apei potabile pentru mai multe localități din județul Alba. Detalii, în articol!

Urmare a avariilor succesive la conducta de transport apa potabila din zilele de 08 si 09.07.2021, avarii provocate de terti in zona Teius-Galda, SC APA CTTA SA ALBA, a fost nevoita sa intrerupa alimentarea cu apa potabila in mai multe localitati pentru remedierea acestora.

SC APA CTTA SA ALBA a intervenit prompt prin alocarea resurselor materiale si umane necesare si a reusit sa remedieze cele doua avarii in cursul zilei de 10.07.2021.

Complexitatea lucrarilor de remediere si punctele critice din sistemul zonal de transport si distributie a apei potabile in care au avut loc cele doua avarii/ interventii, precum si lungimea si diametrele tronsoanelor de conducte afectate, necesita un timp mare de incarcare si echilibrare a sistemului hidraulic, respectiv de aducere in parametrii tehnici si de calitate a apei potabile.

La data prezentului comunicat actionam in continuare pentru aducerea sistemului la parametrii optimi de functionare.

In acest sens am actualizat programul de furnizare a apei potabile:

  • in localitatile Straja, Berghin, Ghirbom, Henig, Cricau, Craiva, Tibru se va furniza apa potabila intre orele 07.00 – 12.00
  • in localitatile Ciugud, Limba, Seusa, Hapria, Teleac, Drambar, Totoi,

Dumitra, Mesentea si Benic se va furniza apa potabila intre orele 07.00-12.00

–  in localitatile Ohaba, Secasel, Colibi estimam reluarea furnizarii apei potabile vineri 16.07.2021

– in localitatea Miraslau (cartier Berc) se va furniza apa potabila intre 07.00 – 10.00.

– in localitatile Cergau, Rosia de Secas, Valea Lunga se va furniza apa potabila

intre 05.00 – 22.00.

– in localitatile Sancel, Sona, Jidvei, Cetatea de Balta, Farau, Sanbenedict si Medves se va  furniza apa potabila intre orele, 06.00 – 10.00, respectiv intre orele 19.00 -22.00.

– in localitatile Ocna Mures, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Cistei, Micoslaca,

Captalan, Noslac se va furniza apa potabila intre orele 06.00 – 22.00.

– in localitatile Unirea si Razboieni se va furniza apa potabila intre orele  06.00 -10.00 si  intre orele 14.00 – 22.00.

Chiar daca incidentele nu au fost provocate din culpa SC APA CTTA SA   ALBA si au fost anuntate prin toate mijloacele de comunicare, ne cerem scuze tuturor celor afectati si ne asiguram consumatorii de toata consideratia si responsabilitatea impuse de obligatiile ce ne revin in calitate de furnizor de servicii publice.

Vom reveni cu informatii suplimentare pe masura ce vor interveni schimbari in programul de furnizare a apei potabile mentionat mai sus, precum si despre evolutia situatiei.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Bună ziua. La Cetatea de Balta din data de 09.07 nu avem apă deloc. Poate reușiți să remediați această problemă, spuneți în comunicat despre niște ore în care se distribuie apă, din păcate nici măcar un strop de apă nu pică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*