Revelion penal pentru un tânăr din Cugir. A furat două mașini și a fost trimis în spatele gratiilor

Poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 20 de ani, din Cugir, care, în noaptea dintre ani, a sustras două autoturisme cu care, fără a poseda permis de conducere, a circulat pe străzile din oraş. Pe unul dintre autoturisme, l-a avariat.

La data de 4 ianuarie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 20 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Se pare că, în seara zilei de 31 decembrie 2017, în jurul orei 22.30, acesta, împreună cu alţi doi tineri din Cugir, ar fi sustras un autoturism parcat pe strada 1 Decembrie 1918 din Cugir, l-ar fi condus pe străzile din oraş după care l-a parcat în locul de unde-l luase.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 5.00, tânărul ar fi sustras un alt autoturism, ce era parcat pe strada Alexandru Sahia din oraş, l-a condus pe mai multe străzi, iar înainte de a-l parca în locul de unde-l furase, l-a avariat.

Urmează ca vineri, 5 ianuarie 2018, tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Despre Redacția ProAlba 31359 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*