Reușite excepționale pentru sportivii clubului Top Dance, la competițiile interne și internaționale

4-top-danceNapoca Dance Festival, o competiție desfășurată sâmbătă, 19 noiembrie 2016, la Cluj Napoca, a reușit să strângă la start peste 450 de dansatori. Clubul albaiulian a fost din nou prezent, cu trei perechi finaliste. Astfel, Dragoș Han și Larisa Muntean au reușit să obțină locul II, în cadrul categoriei Open Basic Latino (5 dansuri latino) 12-15 ani, Șerban Clit și Laura Cristea, locul V, clasa E 14-15 ani iar  Vlad Dragomir  și Adriana Tudor, locul IV, Hobby 14-15 ani. De asemenea, competiția internațională desfășurată la Nove Zamky, în Slovacia, a oferit prilejul perechii Șerban Clit – Laura Cristea să urce pe cea mai înaltă poziție, clasa E(6 dansuri), la categoria de vârstă 12-15 ani. 

3-top-dance„Sunt foarte fericit. Am reusit prin perechile clubului, in acest weekend, clasari pe podium la  competiti nationale si internationala. Rezultatele vin si trec, fie ele bune sau mai putin bune, dar momentele petrecute impreuna pentru obtinerea si la momentul obtinerii unui succes raman mereu atarnate pe peretele dezvoltarii noastre. Am inramat frumos un tablou plin de munca, efort, pasiune, dedicatie si dans, mult dans, pentru ca este ceea ce iubim atat de tare! Eu, ca si antrenor, m-am bucurat enorm de tot parcursul acestor ani, iar bucuria cea mare in momentul victoriei le-a apartinut copiilor si parintilor!

5-top-danceIi felicit pe dansatorii mei, pe parintii lor, ma bucur foarte tare pentru realizarea noastra ca si echipa. Top Dance 2007 a primit o noua confirmare a valorii si performantei cladite in ani de munca si ma bucur ca am alaturi copii dedicati si puternici si parinti care inteleg ca pasiunea si fericirea copiilor lor este mai presus de orice! Toate rezultatele obtinute de copii au in spate parinti implicati si constienti de pasiunea copiilor lor, si cu voia dumneavoastra, un antrenor dedicat! Le multumesc sincer tuturor pentru ca fac parte din familia Top Dance. Privind catre viitor, ne asteapta inca multe competitii in acest sezon dar suntem pozitivi si energici in abordarea acestora. Ne bucuram efectiv de ceea ce facem si cred ca aici este cheia succesului nostru, mai mic sau mai mare, acest lucru il va demonstra timpul! Astazi ne bucuram de toate perechile si pentru toate realizarile lor. Avem cu ce sa ne mandrim, am un grup mare si plin de copii si sportivi minunati!

2-top-danceDoresc sa adresez o invitatie, tuturor celor care doresc sa vada ce inseamna dansul sportiv, sa vina sambata, 17 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor unde va avea loc cea de-a IV-a editie a Galei Top Dance. Clubul nostru doreste sa isi premieze perechile care au promovat judetul Alba prin cele peste 100 de clasari pe podium, la competitii nationale si internationale, in anul competitional 2016 „ a spus antrenorul Alin Roșa.

 

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*