Reprezentantul celei mai mari companii de constructii din lume ajunge astazi la Alba Iulia la invitatia PP-DD. Il puteti asculta diseara la Ardeleanul FM

Asa cum a promis inca de la lansarea candidatilor partidului la alegerile din 10 iunie, presedintele PP-DD Alba, Cornel Comsa, a invitat la Alba Iulia , in ultimele zile, reprezentanti ai mai multor companii straine care si-au aratat disponibilitatea de a investi in judet dar si in municipiul nostru.

Primii sositi la Alba Iulia au fost David Hay si  Tal Roma cei mai importanti doi oameni din conducerea Grupului AFI, actualmente cel mai mare investitor israelian din tara noastra in domeniul dezvoltarii imobiliare si care detine o cifra de investitii impresionanta: aproape 600 de milioane de euro doar in Romania. Cei doi si-au exprimat deschiderea pentru ca grupul financiar din care fac parte sa sustina poiectul „Alba Iulia 2020, Capitala Culturala Europeana”, proiect sustinut permanent de Cornel Comsa care a facut, inclusiv, mai multe deplasari la Bruxelles pentru a intari acest demers in cadrul unor actiuni puternice de lobby extern. In cursul saptamanii trecute, tot la invitatia lui Cornel Comsa, la Alba Iulia a sosit Paolo Pacetti, reprezentant al celor mai mai puternice grupuri italiene specializate in energie alternativa:  Gruppo a2a-AMSA, AMA-Gruppo Cerroni, UNENDO.

Astazi, 6 iunie, la Alba Iulia soseste Richard Jiang, care reprezinta Shanghai Construction Group. Este vorba, ATENTIE, de cea mai mare companie de constructii din lume care are, ati citit bine, 3.500.000 de angajati. Cornel Comsa si Richard Jiang vor fi prezenti miercuri seara, incepand cu orele 20.00 in studioul emisiunii „Ora Adevarului” de la Ardeleanul FM iar maine vor organiza o conferinta de presa in care vor vorbi despre posibile investitii ale Shanghai Construction Group in Alba.

In aceasta dupa masa, Cornel Comsa si o delegatie importanta a PP-DD Alba se vor afla la Rosia Montana, acolo unde va ajunge, in jurul orei 16.00, Dan Diaconescu. Acesta isi incheie mega trurneul din tara cu o vizita in inima Apusenilor. Diaconescu a afirmat in mai multe randuri ca Rosia Montana „este un simbol al bogatiei tarii noastre”.

продвижениекак взломать страницу одноклассников без программ

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*